flacek Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Měl bych pár dotazů, ohledně interiéru u B/P 1) Lze namontovat sedačky z Berlinga po FL do prvního Berlinga rok 10/2001? Jedná se mi o to, že se mi libí ty stolečky co jsou na předních sedačkách, pro děti by to bylo naprosto ideální. 2) Jsou záměnné vypínače na středové konzoli (ohřev.okna, AC, výstr.trojúhelník) z novějšího modelu do starého? To jediné se mi v interiéru moc nelíbí, je designově hodně levné. Díky za informace Citovat
Šalda Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 Sedačky a tapecy jdou přehodit, ale s těma tlačítkama bohužel neporadím. Citovat
velkybanan Odesláno 7. listopad 2013 Odesláno 7. listopad 2013 mám takovýho tucha , že to nepůjde,je tam jiná přístrojovka Citovat
rkolac Odesláno 14. listopad 2013 Odesláno 14. listopad 2013 Myslíte že sedačky z auta po F pasují,myslím že jsem někde četl že to nejde:myslim,neříkám že je to tak ale kdyby to šlo,tak by mne to také potěšilo,jelikož u řidiče je děs a lépe se shánějí z binga po F. Citovat
harley.pepa Odesláno 23. listopad 2013 Odesláno 23. listopad 2013 Ahoj, pokud myslis berlingo maly vs velky svetla tak sedacky by prehodit meli jit, ale knofliky v palubceurcite ne, mozna jen to ovladani oken Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.