Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pro Lipnicaka: jak se nemuzes pripojit ke svemu autu, mozna budes mit stejny problem jako kdyz jsem se pripojoval k Seatu kde jsou 2 dvoupinove konektory pro diagnostiku. Zapojil jsem vse dle navodu a nic (+, -, a K-line). Nevim proc to neslo, ale potom jsem misto K-line zapojil L-line a diagnostika nabehla.

Mozna by to stalo za pokus, treba u prevodniku je to spatne popsany a nebo je nekde prohozeny K-line s L-line.

• O 4 týdny později...
Odesláno

pokud se bude chtit nekdo podelit o informace a shemata na P406 HDI 2.0 s BSI r.v2000 , tak je mozne pouzit tohle ftp: vlada-prace.netair.cz login:406 heslo:406 to puvodni nejede,az bude trochu cas tak naskenuji schemata co mam ja a dam to tam.

Odesláno

Nazdar všichni, po delší odmlce jsem tu zpět a mám v diagnostice ještě věčí \"hokej\" než před tím. Postavil jsem kabel s ELM 323 v2.0 od kterého jsem očekával že se připojím na mojí 106 1,5D r.v. 2000 a bohužel jsem opět zklamanej nejde to !

Zkoušel jsem Digimotolite, ScanMasterProDEMO, softy najdou čip ELM 323 v2.0 a tím to končí. Připojit auto se mi nepodařilo.

Zkoušel jsem i jiný auta je fakt že vždy až na jedno benzínový SAXO to byly r.v. 99 a níž a také nic.

Můžete mi někdo poradit jak se přiojím na 106 1,5D r.v. 2000, která je vybavena OBD2 konektorem, ale už asi né OBD2 protokolem ?

Díky za každou radu :super

PS:jednou se to přece musí podařit :roker

Odesláno

koukam asi neresitelny problem.Nikdo asi nevi jak ta diagnostika fachci a jaky pouziva protokoly. Co by se usetrilo,kdyby se o to nekdo vice zacal zajimat. Nejhorsi je,ze od toho nejsou ani zadny poradny podklady.Asi by chtelo nekoho od Peugeotu zblaznit,aby vyklopil blizsi informace.Jinak ELM323 by mel na 90% litat na VW a Skoda.Pokusim se otestovat to na fabii a octavii.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hosi, bacha na pojmy. OBD2 je u europskych aut pouzity vacsinou od r. 2001. Hoci pegoty aj pred tymto rokom maju 16 kolikovy konektor (ktory je normou predpisany pre OBD2), riadiaca jednotka napr. Bosch MP 7.2 nemusi ovladat protokol, ktory je predpísany pre OBD2 - tušim ISO 94... a novší KWP 2000.

Najlepsie zistit na nete z typu auta a r.v., či je RJ kompatibilna s OBD2 a potom sa snaži? pripoji? k nej hardverom a softom pre OBD2. Ak R.J. nie je OBD2, potom je tato namaha zbytocna.

Zoznamy aut a ODB2 kompatibilnych jednotiek je najjednoduchsie najst ako prilohy k hard. alebo soft. produktom pre OBD2 diagnostiku. Niekedy v prehladnych velkych tabulkach v pdf formate.

R.J. u pegotov - benzin po r. 2000 s 2 lambda sondami - pred a za katalyzatorom su napr. OBD2 kompatibilne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...