bezdo Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 problém vypínania LPG spôsobovali pravdepodobne chytené vstrekovače- vydržali 50000km- valtek 30. Vymenené a všetko funguje ako predtým. Citovat
Duin Odesláno 15. květen 2014 Autor Odesláno 15. květen 2014 Tak problém v mém případě vyřešila výměna komplet celé rampy se vstřikovači. Z důvodu nedostatku času jsem odvezl auto včetně detailního popisu problému do servisu, kde mi plyn montovali s prosbou rychlého vyřešení, protože jsem auto nutně potřeboval. Zadařilo se včas podle domluvy, auto jezdí skvěle na plyn, dokonce i klesla spotřeba pod 10l LPG při dálničních rychlostech. Zděsila mě však požadovaná cena a dlouhý seznam vyměněných dílů (většinu z nich si měním sám pravidelně). Nebýt tohoto tak cena mohla být poloviční (akceptovatelná). Citovat
Haryk Odesláno 10. červenec 2014 Odesláno 10. červenec 2014 nebudu zakládat nové vlákno. mám dotaz k LPG: máte někdo namontováné přimazávání? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.