Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska ráno, se mi stala taková věc, že jsem dával nějaký do auta a auto jsem zcela naplnil..ale zavadil jsem o zrcátko a ono spadlo. chtěl bych se zeptat čím ho přilepit zpátky(vaše osvědčené lepidlo). Mám s tím špatné zkušeostí z minulého vozu. vždycky po přilepení mi do měsíce spadlo znovu. :/

Odesláno

nerozumím otázce.....

zrcátko jako celek drží povětšinou tři šrouby... Máš to ulomené? Pak jedině koupit nové, lepení je na prd

Nebo ti vypadlo sklíčko, které nedrží na plastové podložce, která je ovládána naklápěcími motorky? Na toto se mi osvědčila taková oboustraná páska, která unese až 100Kg, mívali jí v Tescu v autodílech. Drží to fakt fest

http://www.pattex.cz/cs/produkty/lepici-pasky/pattex-paska-120-kg.html

Odesláno

jestli ano a myslí vnitřní zrcátko, mám nejednodušší možnost. Nechat si to za pár šupů opravit v nějakým autosklo origo a bude to držet na furt

Odesláno

ja ho onehda na felde lepil jakymsi spesl klebrem primo na to, ale jen proto, ze mi ho dal kolega.

jinak bych to asi resil jak pise punkac.

(konkretne si vybavuju, jak jsem ho placnul na sklo a precetl si dalsi krok navodu, ze to mam X minut bez hnuti drzet) :D

[upravil dne 4|11|13 19:06 od .mycTD]

Odesláno

v tom origo autosklu nebo jak se firma na autookna, jmenuje na to mají nějaký spešl forichtung, oprava trvala ani ne slabou hodku minut přímo na autě bez sundání skla z vozu

Dělali to na jiném vozu, zatímco mě měnili zadní sklo :)

For byl v tom, že asi horkovzdušnou pistolí nahřáli ty folie na předním sklem a do ní pak vtlačili ten držák zrcátka, jestli ještě účinek zesílili nějakým lepidlem nevím. Každopádně to udělá profík

[upravil dne 4/11/13 19:37 od punkac]

Odesláno

Ano myslím vnitřní hlavní zrcátko, omlouvám se, že jsem špatně podal téma..prostě jsem pak vyložil náklad a najednou koukám a zrcátko visí jenom na kabelech..prostě se odlepilo a s lepením mám špatný zkušenosti, jelikož do měsíce spadne znovu( u feldy, kterou jsem měl předtím), proto na to sháním nějaký lepidlo co vydrží, klidně pásku ale hlavně, aby drželo. Určitě do nechci dávat do nějaký firmy.. . Jinak vám moc děkuju za předešlé rady :) Asi vyhrála Pattex páska.

Odesláno

hlavně to před nalepením pořádně odmasti! prodávaj i tu co unese až 200 Kg, možná bych koupil tuhle protože na okno svítí dost často prudké slunce....

Kdyby ani toto nepomohlo, asi bych to opravdu nechal udělat v nějaké firmě měnící skla na autech, to je možn dražší, ale zase na furt a se zárukou :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...