Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vykašli se na to, jednak to rádio bude vzhledově otřesný, příjdeš o zobrazení na displeji, páčku pod volantem a pod... a zvuk tím nevyřešíš. 607 hraje opravdu úděsně, problém je v repro, vytlumení dveří...

Odesláno

vzhľadovo je pravda že to nevyzerá bohvie ako ale rámik sa dorobí mne ide o to aby to dobre zahralo. a medzi original rádiom a náhradou to hrá fakt super na tej náhrade, krásny čistý zvuk, bez všeliakych pazvukov a podobne. repro sú kvalitné len to rádio nič moc.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Čaute. Tak aj ja som novým majiteľom 607 a mám tam hudbu JBL. Bšetko funguje ako má, ale nedá sa to počúvať, plechový grc bez basov. Zvažujem šupnúť do kufra aktivny woofer a uvidíme čo ďalej. :roker

Odesláno

Čaute. Tak aj ja som novým majiteľom 607 a mám tam hudbu JBL. Bšetko funguje ako má, ale nedá sa to počúvať, plechový grc bez basov. Zvažujem šupnúť do kufra aktivny woofer a uvidíme čo ďalej. :roker

• O 1 rok později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

Čus bus,zdravím všechny příznivce francouských vozů,já osobně mám Citroen C-5 I.Píši zde protože mám problém s kterým mi snad pomůžete i Vy,jedná se o rádio typu RT-2 s telefonem které jsem úspěšně implantoval společně s navigací VDO do svého auta.Problém mám takový že nemám k tomuto rádiu mikrofon a ani nevím co bych tam mohl dát,ideální by byl originál (kdyby někdo nabídl) nebo rada jaké hodnoty by ten mikrofon měl mít.

Děkuji za jakoukoliv odpověď.Libor Francek Ostrava

• O 3 týdny později...
Odesláno

ja mam zakladni muziku v 607 faceliftu nemam JBL ale chci to predelat na JBL mam jen vysky repro v prednich dveri a zadnich dveri na okne repraky nemam uz od vyrobce tam jsou zadelane diry jen :-(prej potrebuju jiny panel radia ale nevim jakej poradi mi nekdo co potrebuji vsechno abych to predelal do JBL ?

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

zdravím borci. trošku sa pripomeniem. stále mám v aute položené neoriginálne rádio. ale tak chcel by som to poriešiť. dostal som sa k autorádiu na kazety. Moje pôvodné čo som tam mal je na telefón . keď nainštalujem to na kazety tak stále pípa keď je zapnuté všetko funguje len pípa. Viem že je to ochrana a že sa to zadáva cez diagnostiku. cez VIN číslo čo aj robím  vyklikám ho tam potvrdím a nič neprestane. môže byť problém v tom že to nieje rádio s telefonom ale len rádio na kazety? Niekedy v minulosti som skúšal rádio s telefonom ako mám v aute. a to išlo v pohode nakonfigurovať aj fungovalo všetko ako malo . viete poradiť? prípadne dá sa niekde zmeniť tip rádia ? ďakujem pripájam ja foto originalne som tam mal to rádio aj s telefonom 

tak doriešené vypol som rádio s telefonom a dovolilo to nakonfigurovať :D

kazetové rádio.jpg

rádio s telefonom.jpg

Upraveno uživatelem tomik1987

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...