oddie Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Se nediv,když nejsou chechtáky,tak chce každý machrovat s autem nejlíp za mega a myslí,že k němu takhle přijde. Ano, obchod s lidskou blbostí je snad ještě výnosnější než obchod s drogama, a i kdyby ne, aspoň o dost bezpečnější... Citovat
ozzy1 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 tak mi přišla odpověď. Je to přesná kopie toho co napsal John. Odepsal jsem mu, co musím udělat za další kroky a uvidíme co bude dál. Citovat
222johny222 Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 nic se neděje, chybovat je lidské Citovat
ozzy1 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 tak už chce zálohu.Odepsal jsem mu, že mám vlastní spedici a že si ve čtvrtek posílám pro passata kamion ,který mám ve Francii a do Anglie pluje trajekt. A já že přiletím ve čtvrtek letadlem a spolu a s řidičem kamionu přijedu osobně a zaplatím na místě a papíry že si vybavím sám. Nevíte náhodou proč se mi už neozval?:(:myslim Citovat
Tango C8 Odesláno 4. listopad 2013 Odesláno 4. listopad 2013 Já jsem takovým napsal, že jsem v Anglii a že se přijedu podívat osobně - taky se již neozval. Citovat
maturantka Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 no a mohls mit super karu za smesny penize. takhle ty si slapes po stesti! :-D Citovat
222johny222 Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 tak já pokračuji v debatě s ním dál a tady je pokračování Dobry Den , Pokud souhlasíte s temito podmínkami a budete mít peníze, pošlete mi vaše celé jméno, telefonní císlo a adresu, kam chcete auto má být dodáno, a já budu iniciovat transakci s firmou. Obdržíte všechny podrobnosti transakce z nich po tom. Budu platit za všechny dane a dopravy a také spolecnost poplatku . Dekuji 2013/11/5 Honza Neuzil <Neuzil18@seznam.cz> Dobrý den Peníze jsem už na vůz sehnal,kam je tedy mohu poslat? ---------- Původní zpráva ---------- Od: MARTIN L <omafac@gmail.com> Datum: 15. 10. 2013 Citovat
rhinos Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 jo tihle dementi se objevuji nejen na sbazaru ale i na hyperinzerci a mozna i jinde.Nechapu kdo si koupi auto bez toho aby ho videl a navic auto u ktereho se solidni cena pohybuje okolo 500 000 tak koupit za 150000 je velmi zarazejici... A navic ve chvili kdyz mi nekdo odpovi emailem s podobnou cestinou tak zdrham;) Citovat
Kuro Odesláno 5. listopad 2013 Odesláno 5. listopad 2013 A taky to není jen o autech, tuhle jsem sháněl nakýho papouška, a v inzerci nabízely tihle borci papoucha kterej normálně stojí tak 15k za 5k - další scénář byl podobnej jakou u aut, pošli zálohu pošlu papouchy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.