Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Se nediv,když nejsou chechtáky,tak chce každý machrovat s autem nejlíp za mega a myslí,že k němu takhle přijde.

Ano, obchod s lidskou blbostí je snad ještě výnosnější než obchod s drogama, a i kdyby ne, aspoň o dost bezpečnější...

Odesláno

tak mi přišla odpověď. Je to přesná kopie toho co napsal John. Odepsal jsem mu, co musím udělat za další kroky a uvidíme co bude dál.:D

Odesláno

tak už chce zálohu.Odepsal jsem mu, že mám vlastní spedici a že si ve čtvrtek posílám pro passata kamion ,který mám ve Francii a do Anglie pluje trajekt. A já že přiletím ve čtvrtek letadlem a spolu a s řidičem kamionu přijedu osobně a zaplatím na místě a papíry že si vybavím sám.

Nevíte náhodou proč se mi už neozval?:D:(:D:myslim

Odesláno

tak já pokračuji v debatě s ním dál a tady je pokračování :D

Dobry Den ,

Pokud souhlasíte s temito podmínkami a budete mít peníze, pošlete mi vaše celé jméno, telefonní císlo a adresu, kam chcete auto má být dodáno, a já budu iniciovat transakci s firmou. Obdržíte všechny podrobnosti transakce z nich po tom.

Budu platit za všechny dane a dopravy a také spolecnost poplatku .

Dekuji

2013/11/5 Honza Neuzil <Neuzil18@seznam.cz>

Dobrý den

Peníze jsem už na vůz sehnal,kam je tedy mohu poslat?

---------- Původní zpráva ----------

Od: MARTIN L <omafac@gmail.com>

Datum: 15. 10. 2013

Odesláno

jo tihle dementi se objevuji nejen na sbazaru ale i na hyperinzerci a mozna i jinde.Nechapu kdo si koupi auto bez toho aby ho videl a navic auto u ktereho se solidni cena pohybuje okolo 500 000 tak koupit za 150000 je velmi zarazejici...:D

A navic ve chvili kdyz mi nekdo odpovi emailem s podobnou cestinou tak zdrham;)

Odesláno

A taky to není jen o autech, tuhle jsem sháněl nakýho papouška, a v inzerci nabízely tihle borci papoucha kterej normálně stojí tak 15k za 5k - další scénář byl podobnej jakou u aut, pošli zálohu pošlu papouchy. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...