Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

čau chlapi mam doma šest let peugeot 406 1.8 2002

na LPG (super nedám dopustit) před půl rokem jsem si pořídil 605 na své popojížďky do práce přečetl jsem přet tím forum je to fakt kočár koupil jsem to po prvním majiteli který umřel auto je z roku 1990 má najeto 155000 km je to krasavec je to motor 2.1D jak jsem se dočetl zde nezničitelnéééé auto je v původním stavu fakt jako nové výbava nic moc ale jede do 6l to je super vše fungovalo ok něž jsem ho pújčil mojí ženě která pri otevírání kufru zlomila vysouvací anténu nevíte někdo jestli se dá někde za rozumný peníz pořídit ????????? vrak u nás v okolí jsem skoušel ale tak staré auto už tam nemají. děkuji za každý odkaz nebo radu na opravu ps: peugeot 605 byl múj sen od mládí je to stará vrana ale po cestě od bývalého majitele z plzně kdy jem se s tatíkem předháněl s novým Mondeem na D1 jsem si to auto zamiloval byl je a bude to panskej kočár.:)

Odesláno

Cely balik, ako to vidis, ked odmontujes tapacir.

Rozoberatelne to asi ani nie je. daco musi byt vo vnutri, ked to dviha hore/dole. ci drot, alebo daka ....

Skuste to rozobrat a uvidite.

Ja som tam mal vzdy len obycajnu vysuvnu. Ked sa zlomila kupil som novu. Obycajne to zatvrdlo a nedala sa stiahnut a na umyvarke to spravilo puk a bolo po.

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...