ancinc Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 čau chlapi mam doma šest let peugeot 406 1.8 2002 na LPG (super nedám dopustit) před půl rokem jsem si pořídil 605 na své popojížďky do práce přečetl jsem přet tím forum je to fakt kočár koupil jsem to po prvním majiteli který umřel auto je z roku 1990 má najeto 155000 km je to krasavec je to motor 2.1D jak jsem se dočetl zde nezničitelnéééé auto je v původním stavu fakt jako nové výbava nic moc ale jede do 6l to je super vše fungovalo ok něž jsem ho pújčil mojí ženě která pri otevírání kufru zlomila vysouvací anténu nevíte někdo jestli se dá někde za rozumný peníz pořídit ????????? vrak u nás v okolí jsem skoušel ale tak staré auto už tam nemají. děkuji za každý odkaz nebo radu na opravu ps: peugeot 605 byl múj sen od mládí je to stará vrana ale po cestě od bývalého majitele z plzně kdy jem se s tatíkem předháněl s novým Mondeem na D1 jsem si to auto zamiloval byl je a bude to panskej kočár. Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. listopad 2013 Odesláno 2. listopad 2013 čas od času boli v tescu, kedysi, cena okolo 1500 Sk, kedysi. Ale teraz som ich uz asi ani nevidel. popozeraj. Citovat
Lado Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 mmartinkovic a ako to predavali, v celku alebo len tu vysuvnu cast ? Tiez mam jednu zlomenu. Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. listopad 2013 Odesláno 3. listopad 2013 Cely balik, ako to vidis, ked odmontujes tapacir. Rozoberatelne to asi ani nie je. daco musi byt vo vnutri, ked to dviha hore/dole. ci drot, alebo daka .... Skuste to rozobrat a uvidite. Ja som tam mal vzdy len obycajnu vysuvnu. Ked sa zlomila kupil som novu. Obycajne to zatvrdlo a nedala sa stiahnut a na umyvarke to spravilo puk a bolo po. Citovat
vlk406 Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 a nechceš pořídit originál? podle servis boxu to ještě jde, a cena cena je jako vždy luxusní, pouhých 4.708,- Kč pdf soubor phpQgav1a.pdf Citovat
mmartinkovic Odesláno 9. listopad 2013 Odesláno 9. listopad 2013 http://www.autoomega.sk/?ukaz=vsetko&id_sek=1266&uroven=6&zaradenie=1266&hlzaradenie=1 Citovat
ancinc Odesláno 14. prosinec 2013 Autor Odesláno 14. prosinec 2013 dík za odkazy antenu jsen sehnal stála mně 1320,-kč a dá se do ní koupit i náhradní prut za 500,- tak rádio už frčí Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.