Leftfield Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Zdravím, včera mi zrazu nevedel spoznať zdroj zvuku iný ako rádio a nereagovali ani oba prepínače - pri volante ani sound tlačítko na rádiu. Taktiež sa mi zrušili všetky predvoľby rádia. Asi po treťom naštartovaní v priebehu hodiny sa všetko vrátilo do normálu (okrem predvolieb). Batéria je v poriadku. Bol som predtým na umývačke, ale toto sa mi stalo po prvý raz. Odvtedy sa to už neobjavilo... Spravilo Vám to niekomu? Citovat
elton Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Stává semi to hned po nastartování, když mi hraje rádio a chci hed cd. Nechám mu malou chvilku na načtení cd a všechno pal ok. Citovat
Leftfield Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Mal som tam usb klúč, no potom som ho vyberal a dával späť opakovane a vôbec ho nielenže nevidel, ale nedalo sa ani prepnúť na aux, obe tlačítka boli úplne mŕtve... Citovat
Leftfield Odesláno 1. leden 2014 Autor Odesláno 1. leden 2014 Dá sa nejako toto rádio resetovať do továrenských nastavení cez kombináciu tlačidiel? Alebo sa to dá spraviť len cez DIA? Citovat
Pacho69 Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Mě se stalo to, že mi přes BT zůstal \"viset\" hovor, i když hovor dávno skončil, rádio se tvářilo jako by stále probíhal a to i když jsem odpojil bluetooth, zrušil párování, pomohl až \"reset\" vyndáním pojistky pro rádio... Citovat
ludek72 Odesláno 12. červen 2015 Odesláno 12. červen 2015 Zdravim, nevite nekdo jak/jestli se da sestelovat hlasitost pri traffic hlasenich v radiu. Nikde jsem to nenasel a mam to nastaveny, tak ze me to ne uplne vyhovuje ..... Diky za tip Ludek Citovat
Dodo1976 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 A nejde to seřídit-ztlumit právě během toho hlášení. Další by si to už mělo v budoucnu pamatovat. Citovat
ludek72 Odesláno 17. červen 2015 Odesláno 17. červen 2015 Aha, tak to me nenapadlo , ze by to bylo takhle jednoduche. Zkusim , diky... Citovat
Dodo1976 Odesláno 18. červen 2015 Odesláno 18. červen 2015 (upraveno) Zkus to. Já mám sice WIP Nav, ale když nastavuju hlasitost v daný funkci (třeba při HF hovoru, navigaci, přehrátí CD nebo MP3 z USB) tak mi to tak funguje a ty rozdílně nastavený hlasitosti si pak v budoucnu pamatuje. Edit: včera jsem zkoušel právě i TA a funguje to. Tedy hlasitost TA se dá seřídit během přehrávání TA Upraveno 19. červen 2015 uživatelem Dodo1976 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.