Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, včera mi zrazu nevedel spoznať zdroj zvuku iný ako rádio a nereagovali ani oba prepínače - pri volante ani sound tlačítko na rádiu. Taktiež sa mi zrušili všetky predvoľby rádia. Asi po treťom naštartovaní v priebehu hodiny sa všetko vrátilo do normálu (okrem predvolieb).

Batéria je v poriadku.

Bol som predtým na umývačke, ale toto sa mi stalo po prvý raz. Odvtedy sa to už neobjavilo...:roll

Spravilo Vám to niekomu?:o

Odesláno

Stává semi to hned po nastartování, když mi hraje rádio a chci hed cd. Nechám mu malou chvilku na načtení cd a všechno pal ok.

Odesláno

Mal som tam usb klúč, no potom som ho vyberal a dával späť opakovane a vôbec ho nielenže nevidel, ale nedalo sa ani prepnúť na aux, obe tlačítka boli úplne mŕtve...:roll

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mě se stalo to, že mi přes BT zůstal \"viset\" hovor, i když hovor dávno skončil, rádio se tvářilo jako by stále probíhal a to i když jsem odpojil bluetooth, zrušil párování, pomohl až \"reset\" vyndáním pojistky pro rádio...

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravim, nevite nekdo jak/jestli se da sestelovat hlasitost pri traffic hlasenich v  radiu.  Nikde jsem to nenasel a mam to nastaveny, tak ze me to ne uplne vyhovuje .....

Diky za tip

Ludek

Odesláno (upraveno)

Zkus to. Já mám sice WIP Nav, ale když nastavuju hlasitost v daný funkci (třeba při HF hovoru, navigaci, přehrátí CD nebo MP3 z USB) tak mi to tak funguje a ty rozdílně nastavený hlasitosti si pak v budoucnu pamatuje. ;)

Edit: včera jsem zkoušel právě i TA a funguje to. Tedy hlasitost TA se dá seřídit během přehrávání TA :) 

Upraveno uživatelem Dodo1976

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...