kramiro Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 Ted uz budes asi v koncich. Je potreba merit otevirani vstrikovacu.Nejlepe osciloskop. tu zarovku jsem ale myslel jinak ne ze se pripoji primo na kabely ventilu.Ale neva.Uz to nedelej OK už to dělat nebudu ;-) No to máš pravdu,v koncích už jsem a nejhorší na tom je,že to auto potřebuji.Takže teď už to budu muset přenechat tobě?Já už s tím nehnu.Díky předem,že nějaký čas si najdeš ;-) doufám.... [upravil dne 14/11/13 09:07 od kramiro] Citovat
kramiro Odesláno 14. listopad 2013 Autor Odesláno 14. listopad 2013 asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou) [upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro] žiarovka svieti počas štartu alebo len pri zapnutí kľúča? pri zapnutem zapalovani,pri startu nezkouseno takze nemaš istotu, že vibraciami pri štarte nedôjde k napísanej chybe... tak nějak,jen se obávám,že to bude něco horšího :-( Citovat
kramiro Odesláno 18. listopad 2013 Autor Odesláno 18. listopad 2013 JEN TAK PRO UPŘESNĚNÍ-pokud by to někoho zajímalo. Byla provedena výměna regulátoru tlaku na čerpadle a i když na nastartování nechytl,tak na roztažení ano (i když několik kilometrů silně bílý kouř z výfuku,pak ustalo a už nekouří).No a od té doby vše šlape jak má.Pociťuji zlepšení výkonu a při vypnutí motoru zhasne v klidu oproti dřívějšku kdy zhasínal jako by ve třesu a v škubu.Tak snad to vážně bylo tím čidlem,no časem uvidíme. A ještě jednou bych chtěl poděkovat straki007 za vzácné rady a pomoc.Děkuji. Citovat
twoolf Odesláno 19. listopad 2013 Odesláno 19. listopad 2013 kurňa, slušná odvaha to tahat na laně... Citovat
Naugi Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 (upraveno) Zdravím, od neděle řeším to samé, až dnes jsem kouknul sem na forum. Ve čtvrtek jsem přijel z práce a auto jsem nechal stát až do neděle na parkovišti. V neděli jsem chtěl někam jet a nenastartoval. Včera jsem dal dobít baterku a dnes ráno bohužel zase nic, ještě jsme s bráchou vyzkoušeli jeho novější baterii a stále nic. Auto startuje, ale naftu nenatáhne, domačkám balonek před palivovým filtrem a po startování je zase měkký. Takže mi nezbývá než se obrátit na něčí pomoc, našel by se tu někdo v okolí ústeckého kraje ??? Upraveno 2. červen 2015 uživatelem Naugi Citovat
celda1970 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 Jen tak pro info: je to pojistka F8(startér) v motorovém prostoru.....abys nehledal v kabině zbytečně...... Citovat
Naugi Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 super díky, určitě bych tam minimálně hodinu v té kabině strávil Citovat
celda1970 Odesláno 2. červen 2015 Odesláno 2. červen 2015 (upraveno) OK si dovedu představit ....jsem si to teď přečetl ještě jednou.....a jetli ti to točí....startuje ,startér točí,tak to startérem není...abys nehledal zbytečně. To bude něco jiného.....chtělo by to napíchnout na Dg a zjistit..... P.S. ..jo a jestli jsi z ústecka tak se rovnou obrať na Straki007 do Chomutova....kontakty jsou tady na foru.... Upraveno 2. červen 2015 uživatelem celda1970 Citovat
Naugi Odesláno 3. červen 2015 Odesláno 3. červen 2015 Na Strakiho jsem se obrátil, ale má toho hodně a mimo bydliště ted na opravy nejezdí Musím sehnat někoho aspoň s tou diagnostikou z okolí, jestli tam něco nezjistí. Citovat
Naugi Odesláno 15. červen 2015 Odesláno 15. červen 2015 Takže v servisu mi moc nepomohli, jen zjistili že nafta skrze palivový filtr je tlačena a dál už neví. Odkázali mě na další servis. Citovat
Naugi Odesláno 21. červen 2015 Odesláno 21. červen 2015 Ještě jsem nezmínil jeden detail který by možná na to mohl mít také vliv. Cca pře 3 týdny jsem vyměnil pouzdro klíče za nové, do kterého jsem vložil starou planžetu s baterii a panelem na tlačítka. Nemohlo se mi tím po nějaké době auto zablokovat ?? Mám ještě jeden originální klíč bez dálkového ovládání, Zítra skočím vyměnit baterku a zkusím to natočit s ním. Citovat
celda1970 Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 No pokud si pri te vymene neco udelal s chipem immo tak muzes tocit jak chces ....svagfove takhle upadl klic na zem a uz to nenatocila.....musela pro druhy klic bez dalky..ten starej uz nikdo nerozchodil....tak jsem ji z ciny objednal kompletni klic...za dve kila ho vybrousili...a u peugeota prihlasili na dia za 500,-...no a ma zase dalkac.... Citovat
307rg Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 no tak mám taký pocit, že on s tým čipom nie že niečo urobil ale práve naopak, vypadá to tak, že ho zahodil aj so starým púzdrom (je tam nenápadne vložený, kto o ňom nevie ani si ho nevšimne), čím sa samozrejme kľúč stal nepoužiteľný a záhada by bola vyriešená, náhradný kľúč v tomto prípade bude ok, pravda ak je to naozaj tak... Citovat
punkac Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 No pokud si pri te vymene neco udelal s chipem immo tak muzes tocit jak chces ....svagfove takhle upadl klic na zem a uz to nenatocila.....musela pro druhy klic bez dalky..ten starej uz nikdo nerozchodil....tak jsem ji z ciny objednal kompletni klic...za dve kila ho vybrousili...a u peugeota prihlasili na dia za 500,-...no a ma zase dalkac....Ahoj, nemůžeš dát odkaz na ten klíč v Číně? Odesláno pomocí TapaTalk z S3 Citovat
celda1970 Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 Odkaz uz nemam....je to uz rok..tenkrat byl za 22usd....ale koukni na aliexpress....zadej si key 307....a vyskoci ti nabidky...hned zkraje jsou komplet za ca.20-25usd...zalezi taky jaky potrebujes..s drazkou..bez atd..je treba pohledat...cus. Citovat
celda1970 Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 no tak mám taký pocit, že on s tým čipom nie že niečo urobil ale práve naopak, vypadá to tak, že ho zahodil aj so starým púzdrom (je tam nenápadne vložený, kto o ňom nevie ani si ho nevšimne), čím sa samozrejme kľúč stal nepoužiteľný a záhada by bola vyriešená, náhradný kľúč v tomto prípade bude ok, pravda ak je to naozaj tak... U dalkoveho je chip na zakladni desce elektroniky...neni vlozen v plastu klice. Citovat
307rg Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 na základnej doske je iba po FL, starý model to má aj klasický aj s ďiaľkovým zašité v púzdre, dosť veľa ľudí už na to doplatilo... Citovat
celda1970 Odesláno 22. červen 2015 Odesláno 22. červen 2015 :-)..tak to je nejlepsi samotny chip prilepit ke spinacce..pak muzes mit klicu kolik chces...:-)))))))))) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.