Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

307 nenastartuje.... Děkuji momentálně vyřešeno !!!

Recommended Posts

Odesláno
Ted uz budes asi v koncich.

Je potreba merit otevirani vstrikovacu.Nejlepe osciloskop.

tu zarovku jsem ale myslel jinak ne ze se pripoji primo na kabely ventilu.Ale neva.Uz to nedelej :D

OK už to dělat nebudu ;-)

No to máš pravdu,v koncích už jsem a nejhorší na tom je,že to auto potřebuji.Takže teď už to budu muset přenechat tobě?Já už s tím nehnu.Díky předem,že nějaký čas si najdeš ;-) doufám....

[upravil dne 14/11/13 09:07 od kramiro]

Odesláno

asi bych měl dodat,že proud na regulátor jde (zkoušeno žárovkou)

[upravil dne 13/11/13 12:45 od kramiro]

žiarovka svieti počas štartu alebo len pri zapnutí kľúča?

pri zapnutem zapalovani,pri startu nezkouseno

takze nemaš istotu, že vibraciami pri štarte nedôjde k napísanej chybe...

tak nějak,jen se obávám,že to bude něco horšího :-(

Odesláno

JEN TAK PRO UPŘESNĚNÍ-pokud by to někoho zajímalo.

Byla provedena výměna regulátoru tlaku na čerpadle a i když na nastartování nechytl,tak na roztažení ano (i když několik kilometrů silně bílý kouř z výfuku,pak ustalo a už nekouří).No a od té doby vše šlape jak má.Pociťuji zlepšení výkonu a při vypnutí motoru zhasne v klidu oproti dřívějšku kdy zhasínal jako by ve třesu a v škubu.Tak snad to vážně bylo tím čidlem,no časem uvidíme.

A ještě jednou bych chtěl poděkovat straki007 za vzácné rady a pomoc.Děkuji.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Zdravím,

od neděle řeším to samé, až dnes jsem kouknul sem na forum. 

Ve čtvrtek jsem přijel z práce a auto jsem nechal stát až do neděle na parkovišti. V neděli jsem chtěl někam jet a nenastartoval. Včera jsem dal dobít baterku a dnes ráno bohužel zase nic, ještě jsme s bráchou vyzkoušeli jeho novější baterii a stále nic. Auto startuje, ale naftu nenatáhne, domačkám balonek před palivovým filtrem a po startování je zase měkký. 

Takže mi nezbývá než se obrátit na něčí pomoc, našel by se tu někdo v okolí ústeckého kraje ???

Upraveno uživatelem Naugi
Odesláno (upraveno)

OK si dovedu představit :D ....jsem si to teď přečetl ještě jednou.....a jetli ti to točí....startuje ,startér točí,tak to startérem není...abys nehledal zbytečně.

To bude něco jiného.....chtělo by to napíchnout na Dg a zjistit..... :myslim

P.S. ..jo a jestli jsi z ústecka tak se rovnou obrať na Straki007 do Chomutova....kontakty jsou tady na foru....

Upraveno uživatelem celda1970
Odesláno

Na Strakiho jsem se obrátil, ale má toho hodně a mimo bydliště ted na opravy nejezdí :( 

Musím sehnat někoho aspoň s tou diagnostikou z okolí, jestli tam něco nezjistí.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ještě jsem nezmínil jeden detail který by možná na to mohl mít také vliv. Cca pře 3 týdny jsem vyměnil pouzdro klíče za nové, do kterého jsem vložil starou planžetu s baterii a panelem na tlačítka. Nemohlo se mi tím po nějaké době auto zablokovat ?? Mám ještě jeden originální klíč bez dálkového ovládání, Zítra skočím vyměnit baterku a zkusím to natočit s ním.

Odesláno

No pokud si pri te vymene neco udelal s chipem immo tak muzes tocit jak chces ....svagfove takhle upadl klic na zem a uz to nenatocila.....musela pro druhy klic bez dalky..ten starej uz nikdo nerozchodil....tak jsem ji z ciny objednal kompletni klic...za dve kila ho vybrousili...a u peugeota prihlasili na dia za 500,-...no a ma zase dalkac....

Odesláno

no tak mám taký pocit, že on s tým čipom nie že niečo urobil ale práve naopak, vypadá to tak, že ho zahodil aj so starým púzdrom (je tam nenápadne vložený, kto o ňom nevie ani si ho nevšimne), čím sa samozrejme kľúč stal nepoužiteľný a záhada by bola vyriešená, náhradný kľúč v tomto prípade bude ok, pravda ak je to naozaj tak...

Odesláno

No pokud si pri te vymene neco udelal s chipem immo tak muzes tocit jak chces ....svagfove takhle upadl klic na zem a uz to nenatocila.....musela pro druhy klic bez dalky..ten starej uz nikdo nerozchodil....tak jsem ji z ciny objednal kompletni klic...za dve kila ho vybrousili...a u peugeota prihlasili na dia za 500,-...no a ma zase dalkac....

Ahoj, nemůžeš dát odkaz na ten klíč v Číně?

Odesláno pomocí TapaTalk z S3

Odesláno

Odkaz uz nemam....je to uz rok..tenkrat byl za 22usd....ale koukni na aliexpress....zadej si key 307....a vyskoci ti nabidky...hned zkraje jsou komplet za ca.20-25usd...zalezi taky jaky potrebujes..s drazkou..bez atd..je treba pohledat...cus.

Odesláno

no tak mám taký pocit, že on s tým čipom nie že niečo urobil ale práve naopak, vypadá to tak, že ho zahodil aj so starým púzdrom (je tam nenápadne vložený, kto o ňom nevie ani si ho nevšimne), čím sa samozrejme kľúč stal nepoužiteľný a záhada by bola vyriešená, náhradný kľúč v tomto prípade bude ok, pravda ak je to naozaj tak...

U dalkoveho je chip na zakladni desce elektroniky...neni vlozen v plastu klice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...