Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim mam taky problem s mojou 406-kou nejdu mi otvorit ani jedny dvere - zamky sa pretačaju a dialkovym som po pol hodine stlačania tlačitka odomkol ale teraz uz ani to nejde. Na kluciku blika cervene svetielko ale auto neodomkne ajtak. Prosim o nejake rady. Dakujem

Odesláno

Tak spravit zámky to za prvé a za druhé zkus vyměnit baterku v ovladači.Nejlíp při odemknutém autě,protože ten ovladač budeš muset nejspíš po výměně znovu spárovat s autem,tak pozor ať si nezamkneš auto a pak neměníš baterku v ovladači.

Odesláno

Po výměně baterie zasuneš klíč do zapalovaní a otočíš do polohy kdy se rozsvítí palubní deska s kontrolkama.Potom zmáčkneš tlačítko odemčení na ovladači a při tom by měla blikat ledka na ovladači.Jak zhasne mělo by být hotovo.Nepíšeš jestli máš ovladač s jedním nebo dvěma tlačítky.

Přesný postup je zde na fóru zkus pohledat.

Odesláno

Skúsil by som zmerať baterku v kľúči, prípadne ju aj vymeniť.

A s pretáčaním zámkov som mal aj ja problém minulú zimu, keď sa mi rozpadlo tlačítko na kľúči, tak som odomykal a zamykal auto s kľúčom. Tiež poteší, keď diaľka nejde a zámky sa pretáčajú. Hľadal som niečo o tom na nete a nakoniec aj vyskúšal. Zober si technický benzín do striekačky a striekni do zámku. Potom vopchaj kľúč do zámku a trochu pootáčaj. Potom vyber kľúč a nastriekaj do zámku nejaké mazivo (nedával som WD-40, ale niečo iné, no možno bude dobré aj to). Tak vopchaj opäť kľúč a otáčaj zámkom. Po čase by ti zámok mal ísť, ak ho máš ešte v poriadku. Technický benzín ti zámok vyčistí a vyplaví z neho nečistoty a mazivo samozrejme namaže. Mne to pomohlo a zámky som vymienať nemusel.

Odesláno

dakujem za rady. zatial som tie zamky vystriekal nejakym specialnym sprejom na zamky a podobne a zatial mi ide odomykat v pohode. zatial to necham tak, teraz musim riesit trochu inu vec s kurenim...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...