Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Judes myslím, že je to trochu složitější, podle mě se vyhodnocuje diference mezi tím co snímá přední a zadní čidlo. Dá se to ověřit tak, že přední čidlo zacloníš a zrcátko se zatmaví i když v zadu je stále tma... , ale obecně platí to co píšeš. Každopádně pokud couváš potřebuješ vidět i když si někdo v kabině svítí lampičkou nebo ti před vchodem svítí světlo a pod. Navíc předpokládám, že tam bude i příprava a pokud ne, není tak těžké to tam dotáhnout.

Odesláno

A ešte doplním. Teraz tak modervé čierne fólie na zadných sklách, ak ich má tak už vôbec nemusí riešiť zatmavovacie zrkadlo (nebude fungovať).

Odesláno
Vono to samozřejmě zprovozníš i na původním kloubku ;)

Zdravim daji se nějak přehodit ty klouby mam na skle orginal zrcatko bez stmivani a sehnal jsem si se stmivanim akorát mi nepasuje uchyt, nebo popřípadě jestli nejde sehnat ten druhy uchyt a nalepit na sklo ???

post-22766-14109634876844_thumb.jpg

[upravil dne 5/1/14 09:40 od PetrPM]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Podle mě padaj věci směrem dolu, ne nahoru. Nenasazuje se zrcátko náhodou směrem z vrchu dolu?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Jo a jak je psáno nahoře, že na zatmaveném okně nefunguje, tak mám origo přitmavená okna, a i tak zrcátko funguje super

Odesláno
Nasaď to na původní kuličku a kablík vyveď vedle.

No dobre ale jak ten kloub mam rozebrat jde to nejak vycvaknout ? Nejaka rada jak to rozebrat na obou zrcatkach ten kloub? Na foru jsem nic nenasel a vypadato celkem pevne ten kloub nechtel bych to polamat

Odesláno

Jsou 2 druhy uchycení na tu kuličku. Buď je to tam jenom maražené. Pak to prostě vytáhneš a zase zpět nasadíš (před nasazením to trohcu mázni). Druhá varianta je že tu vnější misku svírá ocelový kroužek. ten napřed stáneš a pak už to jde lehce vycvaknout. Zpátky to nacvakneš a pak musíš ten kroužek něčím rozevřít aby tam šel líp - třeba šroubovákem.

Odesláno
Jsou 2 druhy uchycení na tu kuličku. Buď je to tam jenom maražené. Pak to prostě vytáhneš a zase zpět nasadíš (před nasazením to trohcu mázni). Druhá varianta je že tu vnější misku svírá ocelový kroužek. ten napřed stáneš a pak už to jde lehce vycvaknout. Zpátky to nacvakneš a pak musíš ten kroužek něčím rozevřít aby tam šel líp - třeba šroubovákem.

Takže zrcatko rozebirat tim padem nemusim ?

Odesláno
Musíš, kvůli vyvedení toho kablíku stranou.

No a nejaky postup jak to samostmivaci zrcatko opatrne rozlousknout by nebyl ?

Nechtel bych ho poškodit

Odesláno

Tak úchyt kloubu přehozen teť by mě zajmalo kde v Peugeot Schematique najdu zapojeni konektoru jestli můžete poradit Nebo pod čím to tam hledat???

Mam tam 3 kablíky jeden hnědy ten ma číslo 1 na konektoru pak žluty ten je na č.2 konektoru a bilo černy ten je na č.6 konektoru u toho zrcatka

post-22766-14109634904476_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...