Mortis Odesláno 3. leden 2014 Autor Odesláno 3. leden 2014 Ty seš teda rychlej, ty tu snad sedíš celý den . Proč na zpátečku, ta s tím přece nemá nic společného Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Učím se na zkoušku v druhé okně... ... bez zpátečky je to pěkná prasárna, jak budeš couvat se zatmaveným zrcátkem? [upravil dne 3/1/14 16:09 od koblih69] Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Zrkadlo sa zatmie len vtedy keď bude od zadu osvetľované. Citovat
koblih69 Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Judes myslím, že je to trochu složitější, podle mě se vyhodnocuje diference mezi tím co snímá přední a zadní čidlo. Dá se to ověřit tak, že přední čidlo zacloníš a zrcátko se zatmaví i když v zadu je stále tma... , ale obecně platí to co píšeš. Každopádně pokud couváš potřebuješ vidět i když si někdo v kabině svítí lampičkou nebo ti před vchodem svítí světlo a pod. Navíc předpokládám, že tam bude i příprava a pokud ne, není tak těžké to tam dotáhnout. Citovat
Judes Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 A ešte doplním. Teraz tak modervé čierne fólie na zadných sklách, ak ich má tak už vôbec nemusí riešiť zatmavovacie zrkadlo (nebude fungovať). Citovat
TheJaro Odesláno 3. leden 2014 Odesláno 3. leden 2014 Veru tak,po nalepení fólii to neplní účel... Citovat
PetrPM Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Vono to samozřejmě zprovozníš i na původním kloubku Zdravim daji se nějak přehodit ty klouby mam na skle orginal zrcatko bez stmivani a sehnal jsem si se stmivanim akorát mi nepasuje uchyt, nebo popřípadě jestli nejde sehnat ten druhy uchyt a nalepit na sklo ??? [upravil dne 5/1/14 09:40 od PetrPM] Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Nasaď to na původní kuličku a kablík vyveď vedle. Citovat
pyrone Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 nebude to padat? len ci to zatmavovacie je tazsie Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Podle mě padaj věci směrem dolu, ne nahoru. Nenasazuje se zrcátko náhodou směrem z vrchu dolu? Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Napsal jsem snad nejasně aby to nasadil na původní kuličku? Kulička je kulička, jak jinak popsat ten kloubek na které se dá zrcátko natočit? Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Jo a jak je psáno nahoře, že na zatmaveném okně nefunguje, tak mám origo přitmavená okna, a i tak zrcátko funguje super Citovat
PetrPM Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Nasaď to na původní kuličku a kablík vyveď vedle. No dobre ale jak ten kloub mam rozebrat jde to nejak vycvaknout ? Nejaka rada jak to rozebrat na obou zrcatkach ten kloub? Na foru jsem nic nenasel a vypadato celkem pevne ten kloub nechtel bych to polamat Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Jsou 2 druhy uchycení na tu kuličku. Buď je to tam jenom maražené. Pak to prostě vytáhneš a zase zpět nasadíš (před nasazením to trohcu mázni). Druhá varianta je že tu vnější misku svírá ocelový kroužek. ten napřed stáneš a pak už to jde lehce vycvaknout. Zpátky to nacvakneš a pak musíš ten kroužek něčím rozevřít aby tam šel líp - třeba šroubovákem. Citovat
PetrPM Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Jsou 2 druhy uchycení na tu kuličku. Buď je to tam jenom maražené. Pak to prostě vytáhneš a zase zpět nasadíš (před nasazením to trohcu mázni). Druhá varianta je že tu vnější misku svírá ocelový kroužek. ten napřed stáneš a pak už to jde lehce vycvaknout. Zpátky to nacvakneš a pak musíš ten kroužek něčím rozevřít aby tam šel líp - třeba šroubovákem. Takže zrcatko rozebirat tim padem nemusim ? Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Musíš, kvůli vyvedení toho kablíku stranou. Citovat
PetrPM Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Musíš, kvůli vyvedení toho kablíku stranou. No a nejaky postup jak to samostmivaci zrcatko opatrne rozlousknout by nebyl ? Nechtel bych ho poškodit Citovat
koblih69 Odesláno 5. leden 2014 Odesláno 5. leden 2014 Už si to nepamatuju, ale vezmi nějaké \"trsátko\" a rozloupni ho po hraně. Pozor ale na tu odrazovou vrstvu. Citovat
PetrPM Odesláno 7. leden 2014 Odesláno 7. leden 2014 Tak úchyt kloubu přehozen teť by mě zajmalo kde v Peugeot Schematique najdu zapojeni konektoru jestli můžete poradit Nebo pod čím to tam hledat??? Mam tam 3 kablíky jeden hnědy ten ma číslo 1 na konektoru pak žluty ten je na č.2 konektoru a bilo černy ten je na č.6 konektoru u toho zrcatka Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.