Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute.

Chtel jsem se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s folii ve spreji od foliatecu.

Koukal jsem jak lakovali ford orion a docela pecka

delal jste stim nekdo? Mel bych v planu udelat celi auto na jare v bilim lesku

Odesláno

sprejom? to nemyslis vazne...

striekali sme auto plastidipom a chcelo to az 4 vrstvy aby to bolo super.. a to isiel cierny plastidip na ciernu metalizu... jedine co na tom je ze to nieje dobre oteru odolne cize tam kde najcastejsie chytas dvere kufor a tak to bude trochu doskriabane a moze sa to odlepovat alebo suverit... a na jedno auto budes potrebovat minimalne 2,5kg plastidipu.. aspon tolko sme minuli na mazdu 3

Odesláno

ak mas vela penazi nech sa paci.. v spreji mas 1,5dcl farby ostatok je riedidlo.. a je to drahe ako svina... kup foliatec samostatny nariedis ziskas z toho tym padom viac a za menej penazi.. nastriekas to aj elektrtickou pistolou... na jedno 16\" koleso potrebujes skoro dva spreje predstav si kolko potrebujes na cele auto..

Odesláno

psal jsem si s majitelem jejich fordu orionu ktery strikali tim sprejem a rikal 5sad v sade jsou 2 spreje po 400ml

udelal stim celi auto...

Tak sem se chtel zeptat zda-li stim ma nekdo zkusenosti jak to kryje atd

Odesláno

pracije sa s tym dobre.. je to ine ako klasicka farba nesteka to.. ale treba to nanasat po vrstvach.. schne to rychlo cize nastiekas kapotu potom naraznik a mozes ist znovu na kapotu...

Odesláno

podivej se do sekce 306, jeden clen tim dela cele auto, toho bych se zeptal :)

EDIT: pardon prosim o smazani, chtelo by to osetrit napr. na tzv. \"neplatny token\" a zamezit dvojimu odeslani

[upravil dne 1/11/13 07:59 od juke]

Odesláno

Plastidip - matný oproti foliatecu ten je lesklejší.

S kamarádem jsme stříkali Fabii RS celou plastidipem černým matným - 4 vrstvy .

Kola mám stříklé mondrým plastidipem , je to jednoduché . Kryje to parádně zvládne to amatér . Já použivál vzduchovou pistoli hnanou klasicky , kompresorem. Auto se stříkalo eketrickou pistolí. Má jemnější trysku. Je třeba pořádně odmastit a vyčišti plochu a pak to jde. Sprejem to nestříkej to je hnus a není to pěkné . Sleze ti to .

Odesláno
myslite ze je realny nastrikat auto sam sprejem plastidipem?

Hele David Matýsek (vedoucí prodeje v Escape6) je můj nejlepší kamarad a byl jsem u toho když to stříkal sprejema na parkovišti u baráku.. Sám jsem mu říkal, že je magor, ale výsledek je PECKA..!! Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem výsledek viděl..

Odesláno

Vipous1982 - prave od ESCAPE6 jsem se inspiroval a opravdu jsem neveril vlastnim ocim koukal jsem nato jako blazen opravdu to lakoval venku sprejem.

A koukal jsem a ke sprejum se da prikoupit pistol na strikani.

psal jsem majitelovi pokud jeto majitel FORDU ORION a rikal me ze opravdu parada ze to zvladne i amater.

SPis bych kupoval od foliatecu ne PLASTIDIP chtel bych bilou lesklou ale rikam zda stim ma nekdo zkusenosti

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...