lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Caute. Chtel jsem se zeptat zda mate nekdo zkusenosti s folii ve spreji od foliatecu. Koukal jsem jak lakovali ford orion a docela pecka delal jste stim nekdo? Mel bych v planu udelat celi auto na jare v bilim lesku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 To bude asi něco pobnýho jako Plastidip, ne?? Citovat
lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 jj jeto naten zpusob v shopu ESCAPE6 stim lakovali sveho forda Oriona antracitovou a vypada to opravdu skvele http://www.youtube.com/watch?v=A6aouI83Kgw tohle je ono Nebo zda ma nekdo zkusenoti plastidipem Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 O plastidipu se tu právě celkem psalo, zkus pohledat Citovat
lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 myslite ze je realny nastrikat auto sam sprejem plastidipem? Citovat
banan1987 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 sprejom? to nemyslis vazne... striekali sme auto plastidipom a chcelo to az 4 vrstvy aby to bolo super.. a to isiel cierny plastidip na ciernu metalizu... jedine co na tom je ze to nieje dobre oteru odolne cize tam kde najcastejsie chytas dvere kufor a tak to bude trochu doskriabane a moze sa to odlepovat alebo suverit... a na jedno auto budes potrebovat minimalne 2,5kg plastidipu.. aspon tolko sme minuli na mazdu 3 Citovat
lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 v escape6 lakovali sprejem od foliatecu Citovat
banan1987 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 ak mas vela penazi nech sa paci.. v spreji mas 1,5dcl farby ostatok je riedidlo.. a je to drahe ako svina... kup foliatec samostatny nariedis ziskas z toho tym padom viac a za menej penazi.. nastriekas to aj elektrtickou pistolou... na jedno 16\" koleso potrebujes skoro dva spreje predstav si kolko potrebujes na cele auto.. Citovat
lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 psal jsem si s majitelem jejich fordu orionu ktery strikali tim sprejem a rikal 5sad v sade jsou 2 spreje po 400ml udelal stim celi auto... Tak sem se chtel zeptat zda-li stim ma nekdo zkusenosti jak to kryje atd Citovat
banan1987 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 hmm. ja som ti pisal moje skusenosti s plastidipom... ak to chces chod do toho... foliatec ma len jednu vyhodu je leskly preto sa paci aj mne.... Citovat
lud3k Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 maji ktomu i strikaci pistol primo na prej. Ja jen sem se chtel zeptat jak se stim pracuje Citovat
banan1987 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 pracije sa s tym dobre.. je to ine ako klasicka farba nesteka to.. ale treba to nanasat po vrstvach.. schne to rychlo cize nastiekas kapotu potom naraznik a mozes ist znovu na kapotu... Citovat
juke Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 podivej se do sekce 306, jeden clen tim dela cele auto, toho bych se zeptal Citovat
juke Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 podivej se do sekce 306, jeden clen tim dela cele auto, toho bych se zeptal EDIT: pardon prosim o smazani, chtelo by to osetrit napr. na tzv. \"neplatny token\" a zamezit dvojimu odeslani [upravil dne 1/11/13 07:59 od juke] Citovat
venomcz Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Plastidip - matný oproti foliatecu ten je lesklejší. S kamarádem jsme stříkali Fabii RS celou plastidipem černým matným - 4 vrstvy . Kola mám stříklé mondrým plastidipem , je to jednoduché . Kryje to parádně zvládne to amatér . Já použivál vzduchovou pistoli hnanou klasicky , kompresorem. Auto se stříkalo eketrickou pistolí. Má jemnější trysku. Je třeba pořádně odmastit a vyčišti plochu a pak to jde. Sprejem to nestříkej to je hnus a není to pěkné . Sleze ti to . Citovat
Vipous1982 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 myslite ze je realny nastrikat auto sam sprejem plastidipem? Hele David Matýsek (vedoucí prodeje v Escape6) je můj nejlepší kamarad a byl jsem u toho když to stříkal sprejema na parkovišti u baráku.. Sám jsem mu říkal, že je magor, ale výsledek je PECKA..!! Nevěřil jsem vlastním očím, když jsem výsledek viděl.. Citovat
lud3k Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Vipous1982 - prave od ESCAPE6 jsem se inspiroval a opravdu jsem neveril vlastnim ocim koukal jsem nato jako blazen opravdu to lakoval venku sprejem. A koukal jsem a ke sprejum se da prikoupit pistol na strikani. psal jsem majitelovi pokud jeto majitel FORDU ORION a rikal me ze opravdu parada ze to zvladne i amater. SPis bych kupoval od foliatecu ne PLASTIDIP chtel bych bilou lesklou ale rikam zda stim ma nekdo zkusenosti Citovat
machulda Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Vipous1982: Na kolik sprejů ho to vyšlo? případně kolik stojí jeden sprej? Citovat
Vipous1982 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 splacal na to 10 sprejů (5 balení), ale bral to az moc poctive.. http://www.escape6.cz/Kola/Barva-na-kola-Foliatec/ Citovat
machulda Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 to není tak hrozný... jen kdyby to mělo větší životnost.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.