tomned Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Zdar všem, prosím o radu. Asi tak před 14ti dny se mi z motoru-převodovky začal ozývat cvrkot. V pedálu spojky jsou cítit silnější vibrace a při minimálním sešlápnutí spojky ( aniž by zabírala ) zvuk ustane a vše v pohodě. Spojku mám novou cca půl roku. Napadá mne nějaké táhlo nebo něco podobného. Nesetkal se s tím někdo z vás?? Díky moc jo a je to 407 2.0 16V [upravil dne 30/10/13 18:17 od tomned] Citovat
Balachar Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Takže ten cvrcek nieje v prevodovke ... klasicky problem ... zacina sa ti prejavovat opotrebeny dvojhmotovy zotrvacnik ... nepravidelny cvrlikot a vibracie na spojkovom pedale ... pri miernom zosliapnuti pedalu je zrazu ticho ... najdes tu toho kopec. Citovat
HonzaZ Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Nevím, ale na benzínu asi není dvojhmota:myslim Citovat
Balachar Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Aha, tak to, ze je to benzin som si vobec nevsimol, takze som si automaticky myslel, ze ide o HDi Citovat
tomned Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 jojo o setrváku už jsem si tu toho přečetl mraky, ale tím to bohužel není. No v úterý objednán servis tak potom sem hodím výsledek, kdyby to potkalo někoho dalšího. Citovat
Balachar Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Držím palce, nech to nebude niečo drahé :-) Citovat
ozzy56 Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 podle mě je to spojka, přesto,že je nedávno měněná--asi ložisko volné ve vidle, nebo v přítlačáku, tím mírným sešlápnutím vymezíš vůle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.