Roman 1173 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Zdavím kolegové Poslední dobou se mi stává že po nastartování a následné jízdě špatně reaguje servořízení.Je to jak v tramvaji a trvá cca 5 až 10 km než se vrátí vše k normálu i když občas stačí po nastartování otočít volant sem a tam až nadoraz a potom to funguje jak má.PP 2000 nic nehlásí,oleje dost nikde nic neteče tak už nevím. [upravil dne 31/10/2013 22:59 od Béďa] Citovat
Roman 1173 Odesláno 31. říjen 2013 Autor Odesláno 31. říjen 2013 Tak vyřešeno ,pokud možno prosím smazat Citovat
ChouLu Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Vyřešeno jak? bylo by nejlepší kdyby jsi napsal co tomu bylo... Citovat
Roman 1173 Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 Kolega mi poradil zkusit promazat kloubek řízení (hned u serva) po promazání zlepšení o 90 procent takže časem nutná výměna.Bylo mi řečeno že tam jsou jehličková ložiska která se začnou sekat a po delším otáčení volantu se zase trochu uvolní,proto takový divný projev závady.Přístup hroznej nasadil jsem na WD40 hadičku a na pravé straně zhora podel turba se mi povedlo ji prostrčit až ke kloubku, ze spoda (dělal jsem to v garáži na zemi) jsem se prostě snažil trefit.V peugeotu stojí 2595,78 kč a je to hřídel volantu,druhovýrobu jsem nikde nenašel. [upravil dne 1/11/13 10:15 od Roman 1173] Citovat
flacek Odesláno 26. leden 2014 Odesláno 26. leden 2014 Chci se taky zeptat ohledně serva. Teď když začala být zima tak se stává že servo začne vydávat takový divný zvuk (přirovnal bych to zvuku vymletého ložiska a případně když se pustí voda topení, takový nepřerušovaný zvuk ala vrzání, blbě se to popisuje) a to trvá cca 1km pak to ustane a je ticho celý den. Jinak servo funguje pocitově pořád stejně. Na co se mám zaměřit, případně na co připavit:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.