Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdavím kolegové

Poslední dobou se mi stává že po nastartování a následné jízdě špatně reaguje servořízení.Je to jak v tramvaji a trvá cca 5 až 10 km než se vrátí vše k normálu i když občas stačí po nastartování otočít volant sem a tam až nadoraz a potom to funguje jak má.PP 2000 nic nehlásí,oleje dost nikde nic neteče tak už nevím.

[upravil dne 31/10/2013 22:59 od Béďa]

Odesláno

Kolega mi poradil zkusit promazat kloubek řízení (hned u serva) po promazání zlepšení o 90 procent takže časem nutná výměna.Bylo mi řečeno že tam jsou jehličková ložiska která se začnou sekat a po delším otáčení volantu se zase trochu uvolní,proto takový divný projev závady.Přístup hroznej nasadil jsem na WD40 hadičku a na pravé straně zhora podel turba se mi povedlo ji prostrčit až ke kloubku, ze spoda (dělal jsem to v garáži na zemi) jsem se prostě snažil trefit.V peugeotu stojí 2595,78 kč a je to hřídel volantu,druhovýrobu jsem nikde nenašel.

[upravil dne 1/11/13 10:15 od Roman 1173]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Chci se taky zeptat ohledně serva. Teď když začala být zima tak se stává že servo začne vydávat takový divný zvuk (přirovnal bych to zvuku vymletého ložiska a případně když se pustí voda topení, takový nepřerušovaný zvuk ala vrzání, blbě se to popisuje) a to trvá cca 1km pak to ustane a je ticho celý den. Jinak servo funguje pocitově pořád stejně. Na co se mám zaměřit, případně na co připavit:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...