Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s brzdama na mé 406-ce.

Nevím proč,ale zadní pravá kotoučová brzda my brzdí pouze v šířce cca 0,5 max 1cm - blíže k náboji kola a zbytek vůbec-to samé i z vnější strany kotouče,už jsem to kompletně rozebral,přítlačný váleček chodí,plošky v kterých destičky chodí jsem očistil a namazal měděnou vazelinou.Odvzdušnil jsem to,destičky srovnal na smirku.A stále to nechce brzdit:nevim

Kde hledat zakopaného psa:myslim

Odesláno

Dneska mě kvůli toho vyhodil z STK, taky netuším kde je problém - vodící čepy chodí krásně a pístek taky. Jen prostě pravé zadní kolo méně brzdí...

Guest servisman
Odesláno

To vím četl jsem o tom ,ale jako klasika přepouštěcí ventil co je u zadní nápravy to není. Něco jsem vyčetl v charakteristice Hlavní brzda- elektronické rozdělení brzd. tlaku .

Mne kdysy taky špatně brzdilo levý kolo, chyba byla- tekl váleček a tím byly i mastné pakny .

Odesláno

Cinci - to my ani nemluv v prosinci mně čeká technická:bojim

brutall - kapalinu jsem měnil před rokem a půl, teď jak jsem pro jistotu znovu odvzdušňoval tak žádný bordel ani problém v malém průtoku nebyl:(

servisman - Nic mastného kolem válečku ani paken jsem nenašel:(

teď babo raď a jak neprojde na technické tak mně střelí:roll

Guest servisman
Odesláno

Není tam něco nakřivo či buben špatný? Mne čeká STK během 3 neděl ,tak jsem zvědav co a jak.

Odesláno

Já dával taky před dvěma lety nové zadní kotouče ATE a desky jsem zháněl v sobotu v Kely a z mého výběru neměli na prodejně nic.Jen Starline.Tak jsem je vzal a žádné hluché místa nemám.Dnes při přehazování zimáků jsem jen strhl hranku na okraji kotoučů. Včera jsem byl na STK a obě kola brzdila stejně. Nejspíš jsem to dobře sladil a byla dobrá várka desek :D

Guest servisman
Odesláno

ono si taky musí vše sednout jak má , nemá cenu vyměnit a hned vyrazit na STK jak destičky i pakny si musí drobet sednout

Guest servisman
Odesláno

Ono je to že u zadních bubnu stačí daleko méně než u kotoučových, kde pakny jsou jen na ruční brzdu

Odesláno

no tak včera jsem podbrousil kraje destiček kde dosedají ze šikma aby seděly po celé délce,hodil do kufru 2 pytlíky s pískem do filtrace na to kolo ať je zatížené a prozatím vypadá, že to začíná brzdit skoro po celé šířce kotouče tak snad problém vyřešen:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...