chuck11 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Mám problém s brzdama na mé 406-ce. Nevím proč,ale zadní pravá kotoučová brzda my brzdí pouze v šířce cca 0,5 max 1cm - blíže k náboji kola a zbytek vůbec-to samé i z vnější strany kotouče,už jsem to kompletně rozebral,přítlačný váleček chodí,plošky v kterých destičky chodí jsem očistil a namazal měděnou vazelinou.Odvzdušnil jsem to,destičky srovnal na smirku.A stále to nechce brzdit:nevim Kde hledat zakopaného psa:myslim Citovat
Cinci Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Dneska mě kvůli toho vyhodil z STK, taky netuším kde je problém - vodící čepy chodí krásně a pístek taky. Jen prostě pravé zadní kolo méně brzdí... Citovat
krtek 2 Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 neviem sice jak to mate vy na kotucovych brzdach ,ale co mam ja bubnove brzdy tak tam mam regulator brzdneho tlaku na zadne kola ci nahodov nerobi toto problem Citovat
brutall Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Někdo tady psal, že to můžou být přicpané trubičky.:(na brzdovku. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. říjen 2013 Odesláno 29. říjen 2013 Já mám vzadu bubny a regulátor tam není vzadu Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 To vím četl jsem o tom ,ale jako klasika přepouštěcí ventil co je u zadní nápravy to není. Něco jsem vyčetl v charakteristice Hlavní brzda- elektronické rozdělení brzd. tlaku . Mne kdysy taky špatně brzdilo levý kolo, chyba byla- tekl váleček a tím byly i mastné pakny . Citovat
chuck11 Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Cinci - to my ani nemluv v prosinci mně čeká technická brutall - kapalinu jsem měnil před rokem a půl, teď jak jsem pro jistotu znovu odvzdušňoval tak žádný bordel ani problém v malém průtoku nebyl:( servisman - Nic mastného kolem válečku ani paken jsem nenašel:( teď babo raď a jak neprojde na technické tak mně střelí Citovat
Guest servisman Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Není tam něco nakřivo či buben špatný? Mne čeká STK během 3 neděl ,tak jsem zvědav co a jak. Citovat
chuck11 Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 všechno jsem dotáhl pořádně i znovu sundal a nahodil:roll Citovat
Dano406 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 A nemůže to být různýma výrobcema desek a kotoučů. Byly ty kotouče a desky nové? Citovat
chuck11 Odesláno 30. říjen 2013 Autor Odesláno 30. říjen 2013 Před cca rokem a půl jsem dával vše nové předek kotouče Ate power disk-destičky Ate,zadek kotouče Ate-destičky Ate Citovat
Dano406 Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 Já dával taky před dvěma lety nové zadní kotouče ATE a desky jsem zháněl v sobotu v Kely a z mého výběru neměli na prodejně nic.Jen Starline.Tak jsem je vzal a žádné hluché místa nemám.Dnes při přehazování zimáků jsem jen strhl hranku na okraji kotoučů. Včera jsem byl na STK a obě kola brzdila stejně. Nejspíš jsem to dobře sladil a byla dobrá várka desek Citovat
Guest servisman Odesláno 31. říjen 2013 Odesláno 31. říjen 2013 ono si taky musí vše sednout jak má , nemá cenu vyměnit a hned vyrazit na STK jak destičky i pakny si musí drobet sednout Citovat
chuck11 Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 myslíš že rok a půl je na sednutí málo Citovat
Guest servisman Odesláno 1. listopad 2013 Odesláno 1. listopad 2013 Ono je to že u zadních bubnu stačí daleko méně než u kotoučových, kde pakny jsou jen na ruční brzdu Citovat
chuck11 Odesláno 1. listopad 2013 Autor Odesláno 1. listopad 2013 s paknama na ručku problém nemám,ale s deskama a kotoučem,dneska při výměně kol jsem znovu přebrousil destičky tak jsem zvědavý Citovat
chuck11 Odesláno 3. listopad 2013 Autor Odesláno 3. listopad 2013 no tak včera jsem podbrousil kraje destiček kde dosedají ze šikma aby seděly po celé délce,hodil do kufru 2 pytlíky s pískem do filtrace na to kolo ať je zatížené a prozatím vypadá, že to začíná brzdit skoro po celé šířce kotouče tak snad problém vyřešen:roll Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.