P607Olda Odesláno 27. listopad 2013 Odesláno 27. listopad 2013 Přestávají svítit blinkry a mlhovky... to bude špatný kontakt. Takže prostříknout, vyčistit, ale hlavně - pod lupou zkontrolovat, zda neuvidíš prasklinu. Taky může být špatný kontakt mezi tím nýtem a spojem. Je fakt, že bys to našel jen s velkou náhodou, ale za prohlídku to stojí. Citovat
Karlos91 Odesláno 27. listopad 2013 Autor Odesláno 27. listopad 2013 páčky jsem měl rozebraný dvakrát a pokaždé jsem pročistil všechny kontakty a nic se nezměnilo Citovat
niemand Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 ty jo, já řeším totéž o pár vláken dál! tak to dejme do kupy a objednejme najednou s nějakou slevou, co? Zbytečně to neprotahujte, protože další level je zhasínání světel. Žádná sranda vám povím... Citovat
Karlos91 Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 jestli někde bude množstevní sleva tak to nevim a ty už si je našel někde za dobrou cenu? já jsem zatim nikde nehledal zkoušel jsem použitý a to byl trochu jiný tip a to nefungovalo Citovat
brutall Odesláno 2. prosinec 2013 Odesláno 2. prosinec 2013 No, už se tu podobný problém řešil. Páčky s bílými kolíky jsou bez ABS a páčky na obrázku jsou s ABS. Nebo né? Citovat
Karlos91 Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 páčky na obrázku byly v 206 s ABS a s bílími kolíky u 307 s ABS ale myslím že jestli auto má nebo ne abs tak páčky budou stejný spíš to bude jenom podle modelu a roku výroby Citovat
Karlos91 Odesláno 2. prosinec 2013 Autor Odesláno 2. prosinec 2013 napadlo mě jestli jsi spíš nemyslel ESP tam rozdíl je ale oboje co jse tu řeší jsou bez esp ale když jsou s esp tak moc rodílů tam neni jenom na středu jsou kroužky co snímaj polohu volantu ale a zbytek je myslím stejný Citovat
niemand Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 nejlepší cena, co jsem našel je 3.392,- vč DPH. http://www.nahradnidily1.cz/autodily/p-l-prepinaci-packa-modul-16-25-680/75925282/ zjisti si, jaký typ potřebuješ ty a zkusme něco vymyslet, co? Citovat
3Run Odesláno 3. prosinec 2013 Odesláno 3. prosinec 2013 Zhasínání světel.. to si děláš.. Taky potřebuju ty páčky ale teď na to prostě nejsou peníze :/ a nikam mi nepřepadávají prostě zhasínají.. ale nabízel mi tu Hugo boss tuším levněji.. Citovat
Karlos91 Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 co jsem vypozoroval tak když zapnu dálkový mlhovky a blinkr tak to zhasne vše najednou takže nebude problém ve špatném kontaktu protože každý se zapíná v jiném ale v elektronice takže to bude nejspíš neopravitelné Citovat
Karlos91 Odesláno 3. prosinec 2013 Autor Odesláno 3. prosinec 2013 niemand: tak na tý stránce jsem ty co potřebuju nenašel mám i přední mlhovku a to tam nemají ale myslím že to nemá stejně cenu objednávat nějak najednou protože těžko dostaneme ještě někde slevu Citovat
niemand Odesláno 4. prosinec 2013 Odesláno 4. prosinec 2013 Stejně bych to zkusil. Jde přece jenom o pár emailů, které mě nic nestojí. Zjisti mi prosím jaký typ potřebuješ a já zkusím někam napsat. Našel jsem pár zajímavých kousků na US eBay, ale žádný z nich mi nepasuje. Možná budeš mít víc štěstí... Citovat
Karlos91 Odesláno 28. říjen 2014 Autor Odesláno 28. říjen 2014 Páčky jsem nakonec vyměnil za bazarový který do nedávna fungovali bez problémů a asi před dvěma měsíci začali pomalu zlobit že vypadávali blinkry jako u těch minulých, ale udělali to třeba jednou do týdne. Ale nedávno nastal horší problém auto točí ale nenastartuje a po chvíli nechání v klidu nastartovalo normálně to se další týden opakovalo asi 2x a pak jednou už nechytalo vůbec jenom točí ale nechytne. Páčky sem vyměnil zase za ty starý které sice zlobí ale jde s nimi nastartovat. Takže když to shrnu tak bazarový páčky nevydrželi ani rok takže jsem se rozhodl koupit nový. Nevíte někdo kde je sehnat za nejnižší cenu? Na moc místech jsem je nenašel např. v AK je mají za 6 279 Kč což je dost. Potřebuji páčky MUX COM 2000 ,6239 AE, RP 96 787 362 XT funkce: ovládání potkávacích, dálkových, směrových a mlhových světel, ovládání předních a zadních stěračů a ostřikovačů Citovat
ChouLu Odesláno 28. říjen 2014 Odesláno 28. říjen 2014 Pokud by jsi byl řádný člen, tak stojí asi 4,500... pošli mi do soukromky kod z kellyny, řeknu ti cenu Citovat
Karlos91 Odesláno 28. říjen 2014 Autor Odesláno 28. říjen 2014 Objednací kód: 34.17.681 teď jsem je ještě našel u Badisaka za 4 147.03 CZK s DPH takže je nejspíš vemu u něj. Citovat
skop306 Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Zdarec pánové. Nevim jestli to zde nebylo jiz reseno a doreseno. Ale pridam svoji trochu do eteru. Tak jsem procital rizne fora a resil proc mi zhasinaji blinkry na P 307sw. A nakonec jsem zjistil pokud prestanou blikat a jen lehce pohnu s pakou tak zacnou zase blikat, ale pokud pohnu primo za paku tak uz ne. Tak jsem kuchnul konec te packy a na zapinani svetel je ta folie s vodivima drahama uz vydrena. Tak je třeba opravit. Pokud jdou jiz tyto informace znamy tak to ignorujte. Mejte se. Citovat
P607Olda Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Jj, opravuje to servis tady v Zábřehu, viz odkaz v mém podpise. Vzhledem k tomu, že se jedná o dost choulostivou část, aby pak za jízdy nepřestaly svítit světla, anebo dokonce nestřelil airbag, tak servis opravuje nejraději kompletně i s montáží. Poštou zasílá jen velmi vyjímečně. Citovat
niemand Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Řešil jsem to před rokem. Nasrat na opravu, kup nové. Já koupil tyto http://www.nahradnidily1.cz/autodily/p-l-prepinaci-packa-modul-16-25-686/11792329/ Psal jsem si s týpkem, který to rozdělával, fotky jsou tady na fóru, nebo http://profile.imageshack.us/user/pawllik . Upřímně řečeno, vytažení airbagu, volantu, rozpojení a srandy okolo? Opravdu radši kup nové. Kdyžtak se ozvi, zkusím si vzpomenout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.