odee Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Draci, v servisu sem zatím moc nepochodil, tak to šupnu sem. ( ) pokud by někdo věděl poradit ohledně toho, v čem může být problém, nebo měl někdo náhodou v PC schéma na MUX verzi, budu moc vděčnej:) Citovat
Dano406 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 V tom tématu jsi nějaké rady dostal. Doma mám jen knihu Jak na to a tam je nějaké schéma na centrál nejspíš takové univerzální.Nicméně je tam zakreslených 5ks pojistek. 2ks v pojistkové skříňí v motoru označené MF1 a MF12. 2ks v pojistkové skříňi pod volantem označené a F4 a F27. 1ks je na skříňce označené jako Zabudované Systémy Fázového Rozhraní což je nejspíš BSI a vede na pin č.2,kabel označen BM01A,barva bílá a tento kabel je přiveden přímo z pojistky z motoru MF1. Snad ti to k něčemu bude. Citovat
odee Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 Jasně, že dostal, ale zatím nic nefungovalo (napětí ve dveřích sem ještě neměřil). S těma pojistkama jsi mě dostal, já sem koukal do toho klasickýho návodu a tam je 20A pojistka v té malé pojistkovce dole nad pedálama a u ní je napsáno \"zamykání\", u žádné jiné není zmínka o zamykání... A já sem samozřejmě všechny nekontroloval:myslim...mrknu na to... Citovat
odee Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 TVL, může být někdo takovej ocas jako já??? Tu knížku mám v PDFku a teď sem to vyhrabal v PC a koukám, že úplně na konci jsou schámata el. zapojení. Knížka by měla být na oba modely, tak doufám,že tam vyhrabu i schéma na mux verzi, ale vzhledem k tomu, že sem podle toho sundával volant a bag, tak tam asi bude:-) Bože, já su trotl... Citovat
vlk406 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 právě jsem se chtěl optat, proč si to nestáhneš jako řádný člen tak jdi makat Citovat
Guest servisman Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 To je že málokdo leze na hlavní stranku . Citovat
odee Odesláno 28. říjen 2013 Autor Odesláno 28. říjen 2013 Já to mám právě stáhlý z hlavní strany už strašně dlouho, něco málo sem podle toho dělal, ale v tom DPFku dělej podle toho něco, že? Furt istovat v autě s noťasem je na pytel. Jinak pojistky v motorovým prostoru zkontrolovány a jsou OK, ještě pokud budu mít chvilku mrknu na ty dvě pod palubkou. A potom je tam jedna pojistka v sekci \"Zabudované Systémy Fázového Rozhraní \", Dano406 taky poukázal, že by to mohla být přímo BSI, mě napadá, jestli to nebude spíš řídící jednotka centrálu, u které by byla tahle pojistka??? Citovat
Dano406 Odesláno 28. říjen 2013 Odesláno 28. říjen 2013 Tak zkus jestli ti jdou ostřikovače a stěrače.Je to napojeno na stejnou pojistku MF1 a pak stejný kabel a pojistka na Zabudované Systémy Fázového Rozhraní (BSI).Jestli ti to pujde,tak ta pojistka bude dobrá. Citovat
odee Odesláno 29. říjen 2013 Autor Odesláno 29. říjen 2013 Stěrače a odstřikovače jdou, takže to ta pojistka nebude. Přiznám se, že sem študoval jenom schéma k zámkům, ale pokud je to tak, jak říkáš, že stěrače jdou taktéž do těch zabudovaných bla bla systémů, tak potom máš asi logicky i pravdu v tom, že to nebude označení pro řídící jednotku k centrálu, ale označení BSI, v tom případě sem ale nějak na schématu vůbec nenašel řídící jednotku k centrálu (kterou mi někdo psal, že měnil), což by znamenalo, že to má na starosti jen BSI. Citovat
Dano406 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Tak kde je ŘJ centrálu opravdu nevím,ale podle všeho je to BSI. Vyštrachal jsem nějaké PDFko a je tam BSI tuším z xsary a podle popisků by tam měly být relé k centrálu. Jestli chceš tak ti to pošlu. Jinak ať se k ŘJ centrálu a jejím umístnění vyjádří někdo kdo už ji měnil nebo někdo kdo rozebírá auta. Citovat
Dano406 Odesláno 30. říjen 2013 Odesláno 30. říjen 2013 Tak jsem se trochu hrabal v SB a ve složce elektrické části-jednotky/desky/skříňky ti vyjedou schématka. Když dáš složku ochrana a vstup do vozidla-zamknutí/odemknutí a objeví se ti ve schémátku jen klíč,popř. obal klíče+planžeta,tak máš ŘJ centrálu v BSI. Pokud si to samé otevřeš u old modelu tak tam máš znázorněnu ŘJ centrálu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.