nicolas_t Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Dobrý deň, neviem si poradiť so zámkom na dverách od kufra. Dvere sa za jazdy otvorili,horko-tažko sa podarilo ich zabuchnúť. Potom už,ale nešlo odomknúť. Podarilo sa mi kufor povoliť matky čo držia hák v dverách. Znova som vyšteloval zámok podľa toho ako vyzeralo podľa opotrebania,že bol. Darí sa mi zabudchút a zamknúť a odomknúť,i opakovanie,ale dvere po stlačení zámku sa neotvoria. Jedine ako sa dvere otvoria,je,že znova povolím matky čím dvere odskočia. Skúšal som i zámok a lanko a tie hár premínajú,ale ako som povedal, po zabuchnutí dverí, už dvere cez stlačenie zámku sa neotvoria. Nestretol sa,prosím vás, niekto s tím? Ďakujem za pomoc P.S. Kufor dverí prežil náraz od iného auta,ale to bolo viac ako pred rokom,a začínam podozrievať, či to niečo nepovolilo/nepokrivilo čo sa časom prejavilo. Citovat
P607Olda Odesláno 27. říjen 2013 Odesláno 27. říjen 2013 Náraz od iného auta. Takže musíš to tak dlouho štelovat, až najdeš polohu, kdy to chodí, anebo proč to nechodí. Možná je to ohnuté a dosedá v nesprávném úhlu a tím drhne. Takže násilím ohnout zpět do správné polohy (bude stačit o milimetr). Citovat
nicolas_t Odesláno 13. listopad 2013 Autor Odesláno 13. listopad 2013 Ďakujem za radu, chyba bola, tak ako ste vraveli v zakrivenom miniplechu, o ktorom som si myslel,že v ňom nebude pes zakopaný (z vnútornej strany dverí spájací pliešok rámu dverí slúžiaci na zabránenieho to,aby zámok nebol vtlačení do kabíni kufra auta), ,stačilo ho i ten militer vyrovnať a dvere už chodia ako majú. Ešte raz ďakujem za pomoc, nakladať a vykladať nákup cez zadné sedadlá bolo utrpenie. Ak sa môžem ešte tu opýtať na inú mne záhadu. Nedávno som rozchodil znova sahary na aute(chyba bola v poistkovej skriny v motore boli celé roky slabé poistky) Konečne má motor teplotu 80 C° a nie 89 C°. Ale stáva sa mi,že keď sa spustia sahary okolo 85C°-89 C° tak mi klesne napätie(zoslabnú reflektory na sekundu), čo by som pochopil náhlim veľkým odberom prúdu,ale nejde mi do hlavy prečo klesnú i otáčky motora. Je to chyba,alebo je v poriadku. Ďakujem Citovat
Jardoslav Odesláno 16. prosinec 2013 Odesláno 16. prosinec 2013 Nahly odber prudu zatazi alternator a ten zase zatazi motor takze otacky pri volnobehu na chvilku klesnu (kym ich regulator nedorovna), je to normalne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.