Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň,

neviem si poradiť so zámkom na dverách od kufra.

Dvere sa za jazdy otvorili,horko-tažko sa podarilo ich zabuchnúť.

Potom už,ale nešlo odomknúť. Podarilo sa mi kufor povoliť matky čo držia hák v dverách.

Znova som vyšteloval zámok podľa toho ako vyzeralo podľa opotrebania,že bol. Darí sa mi zabudchút a zamknúť a odomknúť,i opakovanie,ale dvere po stlačení zámku sa neotvoria.

Jedine ako sa dvere otvoria,je,že znova povolím matky čím dvere odskočia.

Skúšal som i zámok a lanko a tie hár premínajú,ale ako som povedal, po zabuchnutí dverí, už dvere cez stlačenie zámku sa neotvoria.

Nestretol sa,prosím vás, niekto s tím?

Ďakujem za pomoc

P.S. Kufor dverí prežil náraz od iného auta,ale to bolo viac ako pred rokom,a začínam podozrievať, či to niečo nepovolilo/nepokrivilo čo sa časom prejavilo.

Odesláno

Náraz od iného auta.

Takže musíš to tak dlouho štelovat, až najdeš polohu, kdy to chodí, anebo proč to nechodí.

Možná je to ohnuté a dosedá v nesprávném úhlu a tím drhne. Takže násilím ohnout zpět do správné polohy (bude stačit o milimetr).

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ďakujem za radu, chyba bola, tak ako ste vraveli v zakrivenom miniplechu, o ktorom som si myslel,že v ňom nebude pes zakopaný (z vnútornej strany dverí spájací pliešok rámu dverí slúžiaci na zabránenieho to,aby zámok nebol vtlačení do kabíni kufra auta), ,stačilo ho i ten militer vyrovnať a dvere už chodia ako majú. Ešte raz ďakujem za pomoc, nakladať a vykladať nákup cez zadné sedadlá bolo utrpenie.

Ak sa môžem ešte tu opýtať na inú mne záhadu. Nedávno som rozchodil znova sahary na aute(chyba bola v poistkovej skriny v motore boli celé roky slabé poistky) Konečne má motor teplotu 80 C° a nie 89 C°.

Ale stáva sa mi,že keď sa spustia sahary okolo 85C°-89 C° tak mi klesne napätie(zoslabnú reflektory na sekundu), čo by som pochopil náhlim veľkým odberom prúdu,ale nejde mi do hlavy prečo klesnú i otáčky motora. Je to chyba,alebo je v poriadku.

Ďakujem

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...