Návštěvník Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Jedu si takhle u nás přes křižovatku, čekám na zelenou a najednou... Všiměte si tmavého osobáku vpravo, odbočuje doprava a za ním autobus, za autobusem tahač s kládama měl taky zelenou odbočovací šipku. Ti co jeli na zelenou ze směru proti mně, ti se asi divili. Mistr telefonoval a střihnul to rovně. průser by byl raz-dva. Ty světla u passatu neblikaj, to tak zkreslila kamera. [upravil dne 25/10/13 13:18 od kirkiz] Citovat
Guest servisman Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 Nic zajímavýho ,tohle jsem vídával 2-3x měsíčně ,když jsem jezdil z práce. Chci odbočovat doleva na zelený signál a proti mne kamion. Musel jsem počkat až projede pak dokončit odbočení. Převážně to byly vždy cizinci. Citovat
Smudla_22 Odesláno 25. říjen 2013 Odesláno 25. říjen 2013 No co je velkej a oni se uhnou pak si člověr řekne, že profesionál školáckou chybu neudělá Citovat
h4wk3y Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Zajimavy je to auto hned ze zacatku, jak ma v oknech vlajecky a huli jak blazen ... Jak ja kdybych mel kombika Citovat
ChouLu Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 To abych si s řidičem asi promluvil Jinak ty světla u passata blikají, ale takovou frekvencí že to lidské oko nevidí Citovat
brutall Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Vono je to těžký. Kdo nejezdil s kamionem nepochopí. Ze začátku jsem koukal jenom na ty světla toho PASATA, jak blikají a čekal, co se stane a vono nic. Citovat
Péťa Odesláno 26. říjen 2013 Odesláno 26. říjen 2013 Kamiony můžou jezdit na červenou? To mě v autoškole neřekli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.