Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj klubaci,

muzete mi potvrdit prosim moznost prehozeni prednich sedacek z 206SW (rv2003) do 206-3dvirko (rv1999)? Predpokladam, ze rozmery jsou totozne a nemel by s tim byt snad problem, nebo ne? Ale Necham si od vas radeji \"posvetit\" treba nekdo z vas uz ma toto za sebou.

díkes.

[Edited on 22/10/13 14:08 by Estez]

Odesláno

to tam sice nasadiš (myslim :myslim ) ale je to k ničomu lebo SW nepotrebuje páčku na sklopenie operadla dopredu a preto ju ani nemá ( to je tá páčka čo ju vidieť na sedadle keď otvoríš dvere) ďalej keď tie z SW majú airbagy tak ti nepôjdu a možno som zabudol na ďalšie veci....

Odesláno

uchycení sedadel je na všechny modely 206 stejné,hlavní problém je ten že potřebuješ aby sedačky po odklopení posouvaly dopředu pro snažší nastupování dozadu a zpětném zaklopení opěradla se sedačka posunula na stejné místo jako před odklopením.

Odesláno

s tim sklapenim jsem to nedomyslel, to je fakt. Trebaze by slo prehodit, tak by to bylo minimalne nepohodlne a take by mohl prudit na STK.

Díky za postřehy.

[Edited on 23/10/13 08:17 by Estez]

Odesláno

Ještě je jedno řešení a to svlíknout sedačky a přeházet potahy, případně molitany, pokud jsou prosezený nebo nový sedačky mají větší boční vedení ;)

Do 206 se dají dát sedačky z kde čeho, ale budeš muset minimálně předělat úchyty... lepší je snad koupit sportovní anatom. sedačky, samozřejmě sklápěcí :)

[upravil dne 24/10/13 08:25 od Tom_206]

Odesláno

chci ji bud vyměnit nebo opravit...vypadl mi ze sedačky kovový váleček na čem se asi ta sedačka hýbe...prostě ted se mi sedačka houpe dopředu a dozadu....a ješte u airbegu vylézá ten potah....

[upravil dne 25/10/13 15:10 od Škardič]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...