Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pežotaci, mam taky problem uz asi mesiac s mojou 306 1.4 break r.v 99 kod motora KFX, ze ako chcem auto natocit jak je studene tak toci na prazdno a nechce chytit ale po tom ako slapnem na plynovy pedal tak chyti. Jak chyti tak ide na 3 valce pricom za chvilu prejde na 4. Auto dymi na cierno , sviecky su nove menene ale su cierne ako by daval bohatu zmes, a otacky aj po ohriati motora na 70-80 °C neklesnu pod 1200. Na diagnostike vyskocil krokovy motor a snimac otacok. Nasledne som vymenil skrtiacu klapku aj zo vsetkymi sucastami, ale nic sa nezmenilo. Auto aj striela do vyfuku, je to pocut. Prosim poradte mi kde by som mohol zacat, som uz bezradny. Viem ze sa to tu uz riesilo precital som vsetky strany ale chcem pocut vase nazory. Dakujem.

[upravil dne 22/10/13 12:57 od Hotis]

Odesláno

Skus zapalovací cívku,mě to nejdříve špatně startovalo a později už sem nenastartoval vůbec,ani se to nesnažilo chytnout a taky šel semtam plamen z výfuku.Vyměnil jsem cívku a je pohoda... ;)

[upravil dne 22/10/13 15:48 od Peu306]

Odesláno

Ja tam mam uz zapalovaci modul , celu rampu a skusal som ju menit v nej to neni, pretesnil som aj vstreky neslzi mi ziadny... skor si myslim ci by to nemohlo byt teplotne cidlo, snimac otacok kluk. Hriadele, alebo lambda sonda... len je to dost nakladne vsetko vymenit tak ci sa s tym niekto nestretol a co by mohlo byt najpravdepodobnejsie, ale dakujem ti.

Odesláno

A to som chcel presne povedať, že ak to vyzerá, ž edáva bohatú zmes, tak alebo lambda, alebo čidlo teploty ;-) Teda, neižeby to mueslo byť 100%, ale ja by som toto vymenil, ak by som si nevedel inak rady...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...