paliman Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Uz to tu niekde bolo , ale neviem to najst. Nelemuje mi predny nazarnik s blatnikom hned pod svetlometom. Stalo sa to pri demontazi koli striekaniu naraznika. Plastove clipy co drzia v tom rohu pod svetlom naraznik s blatnikom su znicene a nove sa kupit nedaju. Ako to vyriesit? Najprv som si myslel, ze to budem vediet upevnit po demontazi svetla, ale doslo mi , ze svetlo demontujem az po demontazi naraznika. Jak na to??? [upravil dne 16/10/13 14:07 od paliman] Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Aby ses dostal k šroubům, budeš muset demontovat přední nárazník. Pak už to jde hezky O demontáži nárazníku tu taky něco najdeš Takto to vypadá po demontáži nárazníku.. [upravil dne 16/10/13 12:39 od Chozeluizskuner] Citovat
paliman Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Ahoj, moj problem je, ze mi nelemuje naraznik s blatnikom hned pod svetlometom. Stalo sa to po tom co mi striekali predny naraznik a pri demontazi proste odtrhli tie plastove clipy, ktore tesne pod svetlometom drzia naraznik s blatnikom. Od vtedy mi to proste strci von a vyzera to spatne. Bol som v peugeota, ale objednat sa samostatne nedaju. Vraj je to diel naraznika. Teraz rozmyslam ako pripevnit tie rohy naraznika pod svetlometom k blatniku... Citovat
AnotherOne Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Ak je to tá položka 85 na obr., potom sa dá objednať pod číslom 7437.12 Citovat
paliman Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Tak uz to mam objednane, v piatok si po to pojdem. Teraz len zistit, ze ako to co najjednoduchsie namontovat... Napada nieco niekoho??? Citovat
paliman Odesláno 16. říjen 2013 Autor Odesláno 16. říjen 2013 Ak je to tá položka 85 na obr., potom sa dá objednať pod číslom 7437.12 Vdaka, AnotherOne je to ono, predavac v Peugeote pred par dnami na zle pozeral a tvrdil , ze je to diel ktory je pevne na narazniku. Dnes sme to s inym mechanikom rozlustili. Vdaka este raz! Citovat
Judes Odesláno 16. říjen 2013 Odesláno 16. říjen 2013 Na obrázku je tá úchytka, je z plastu a po nasadení na nárazník ju je potrebné pootočiť o 90°. Citovat
paliman Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Na obrázku je tá úchytka, je z plastu a po nasadení na nárazník ju je potrebné pootočiť o 90°. Vdaka Judes, zajtra idem na to... Citovat
paliman Odesláno 17. říjen 2013 Autor Odesláno 17. říjen 2013 Na obrázku je tá úchytka, je z plastu a po nasadení na nárazník ju je potrebné pootočiť o 90°. Vdaka Judes, zajtra idem na to... Citovat
007Blackfranky Odesláno 17. říjen 2013 Odesláno 17. říjen 2013 heh zrejme mam ten isty problem..... dpc... som myslel ze stym sa neda nic robit len kupit novy naraznik..... ked budem mat miesto a cas tak si to skusim aj ja spravit... len tak mimochodom co stala ta siciastka???? dikes Citovat
paliman Odesláno 19. říjen 2013 Autor Odesláno 19. říjen 2013 heh zrejme mam ten isty problem..... dpc... som myslel ze stym sa neda nic robit len kupit novy naraznik..... ked budem mat miesto a cas tak si to skusim aj ja spravit... len tak mimochodom co stala ta siciastka? dikes cca 10 e Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.