Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Uz to tu niekde bolo , ale neviem to najst. Nelemuje mi predny nazarnik s blatnikom hned pod svetlometom. Stalo sa to pri demontazi koli striekaniu naraznika. Plastove clipy co drzia v tom rohu pod svetlom naraznik s blatnikom su znicene a nove sa kupit nedaju. Ako to vyriesit?

Najprv som si myslel, ze to budem vediet upevnit po demontazi svetla, ale doslo mi , ze svetlo demontujem az po demontazi naraznika.

Jak na to???

[upravil dne 16/10/13 14:07 od paliman]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Aby ses dostal k šroubům, budeš muset demontovat přední nárazník. Pak už to jde hezky :) O demontáži nárazníku tu taky něco najdeš

Takto to vypadá po demontáži nárazníku..

[upravil dne 16/10/13 12:39 od Chozeluizskuner]

post-25291-141096337506_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj, moj problem je, ze mi nelemuje naraznik s blatnikom hned pod svetlometom. Stalo sa to po tom co mi striekali predny naraznik a pri demontazi proste odtrhli tie plastove clipy, ktore tesne pod svetlometom drzia naraznik s blatnikom. Od vtedy mi to proste strci von a vyzera to spatne. Bol som v peugeota, ale objednat sa samostatne nedaju. Vraj je to diel naraznika. Teraz rozmyslam ako pripevnit tie rohy naraznika pod svetlometom k blatniku...

Odesláno
Ak je to tá položka 85 na obr., potom sa dá objednať pod číslom 7437.12

Vdaka, AnotherOne je to ono, predavac v Peugeote pred par dnami na zle pozeral a tvrdil , ze je to diel ktory je pevne na narazniku. Dnes sme to s inym mechanikom rozlustili. Vdaka este raz!:papa

Odesláno

heh zrejme mam ten isty problem..... dpc... som myslel ze stym sa neda nic robit len kupit novy naraznik..... ked budem mat miesto a cas tak si to skusim aj ja spravit... len tak mimochodom co stala ta siciastka???? dikes

Odesláno
heh zrejme mam ten isty problem..... dpc... som myslel ze stym sa neda nic robit len kupit novy naraznik..... ked budem mat miesto a cas tak si to skusim aj ja spravit... len tak mimochodom co stala ta siciastka? dikes

cca 10 e

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...