Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ahoj, po formátu pc mi vyskakuje při startu windows hlaska s chybou: 0xc000135, snazim se vygooglit co s tim, ale nejak si nevim rady... dokazete mi pomoct? diky :papa

windows xp

[upravil dne 14/10/13 18:00 od macik.83]

Odesláno

Nejdřív mi napiš, v jakým stavu máš teď to PC. Je tam čistá instalačka, nebo jak? Co tam je za systém? XP SP3 nebo jen XP bez SP? Po tý hlášce to spadne, nebo můžeš systém dál používat? Co aktualizace: Co antivir? Nouzový režim se chová stejně?

Odesláno

Hotovo kolego, nasel jsem v ccleaneru tu aplikaci a tam ji odstranil, po restartu mam klid. Nevim, jak se mi tam ta srajda dostala, nejspis, kdyz jsme se s enikybeniky snazily rozchodit wifinu. Timto vyreseno, diky za tvuj cas. :papa

Odesláno

JJ, tak pokud to šlo řádně odinstalovat, tak to je nejjednodušší řešení ;)

Tyhle aplikačky se většinou natáhnou s instalací nějakého jiného SW. Jinak by je nikdo nikdy nepoužil :aut

Odesláno

Nejběžnější chyba, chcete k tomu chlebu zdarma ještě máslo a deset deka salámu? A kdo by nechtěl, když je to zadarmo. Tak ANO odškrtne, jen to tam naistaluj.

:D:D

Odesláno

nejhorší je, že tenhle balast má automaticky zaškrtý, že se souhlasí z instalací. Viz u Adobe flashe nějakej mcafee a další kravinky třeba u Daemon tools......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...