Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Na ty blinkry se poptám předchozího majitele kde je koupil. Nicméně u mě třeba zadní můžou být klidně bílé ledky, protože samotné světlo má žlutý plast. 

Obrysovky: mě se stalo zhruba po roce a půl to, že po intenzivním svícení přestala půlka led členů v žárovce svítit docela a ten zbytek tak nějak poblikával a když jsem šlápl na brzdu, změna intenzity nebyla v podstatě žádná. Při prudkém denním světle nebylo někdy poznat, že světlo svítí nebo brzdí. Nejsem si jist, zda-li by v tomto případě neměla být použita jiná elektroinstalace vozu.

Odesláno (upraveno)

No se přídám, protože mi praskly žárovky v předních obrysovkách tak jsem koupil tyto http://www.aliexpress.com/item/Wholesale-50pcs-Lot-Canbus-Car-LED-SMD-Light-Canbus-T10-W5W-194-5LED-5050-BULB-LIGHT/615875996.html a svítí to o cca třetinu víc než klasické žárovky, rozptyl světla je taky ok. Otvorem pro žárovku projdou tak akorát. No za tu cenu to zatím neřeším.

Za ty fotky se omlouvám ale líp to mobilem nevyfotím:(

post-41801-0-66391300-1417201965_thumb.j

post-41801-0-59648500-1417201971_thumb.j

Upraveno uživatelem flacek
Odesláno

Honzo, díky, ta oranžová vypadá dobře, zkusím se podívat v Číně.

Flacek, něco podobnýho jsem dal na osvětlení RZ, svítí to parádně bíle, ale když jsem to dal do parkovaček, tak to svítilo moc bíle, až by to moc provokovalo policajty, tak sem objednal warm white do parkovaček, tak snad asi za 1-2 tádny přijdou tak to zkusím jestli to zase nebude moc žlutý :D

Odesláno (upraveno)

Na ty jsem koukal taky ale mám strach aby pak blikače neblikali rychle a hlavně někde reference ukazují na to že to svítí mín než klasika. Pořád nevím jestli CAN BUS je jen že je tam odpor tím pádem to pak nehlásí chybu, resp. to nebude blikat rychle. No ale když je vyzkoušíš proč ne, ta cena je fakt směšná.

Já jsem ještě uvažoval o tomto http://www.aliexpress.com/item/4pcs-1156-BAU15S-21-SMD-Amber-Yellow-CANBUS-OBC-No-Error-Signal-Car-21-LED-Light/753391914.html nyní je tam akce a cena je za 4ks.

Jinak patice je u starého Berlinga/Partnera BAU15s ??? Neboli količky nejsou naproti sobě ale v jiném úhlu?

Upraveno uživatelem flacek
Odesláno

Určitě je zkusím, protože mě nebaví pořád měnit klasický oranžový kvůli tomu že se na nich loupe barva.

Takže zkusím a uvidíme, za ty peníze není co řešit :D

Odesláno

Tak až dnes jsem si všiml že mě ty led parkovačky slabě svítí když mám zaplej klíček, a i když jedu tak slabě svítí, když couvu tak svítí jak mají, ale nevím co mám dělat s tím že mě pořád slabě svítí za jízdy. U normálních žárovek mě to nedělalo.

Odesláno

Tak jsem to vyřešil stejně jako s led páskama co mám uvnitř auta, který mě taky pořád slabě svítily. Totiž napojil jsem na to normální žárovku, tu schoval do nárazníku a je to, teď to svítí jen když couvám. Snad ten stejný problém nebudu muset řešit až budu dávat ty led blinkry.

Odesláno

Jen nechápu proč to svítilo, že by ten zbytek proudu nebo jak se to tady pořád píše u led světlech?

Vím že už u vnitřního osvětlení to pořád slabě svítilo, zkoušel jsem dávat nějaký odpory ale nepomohlo to, až ta obyč žárovka napojená na ty diody. Ty to Honzo máš jak udělaný? Nebo Tobě to nesvítilo slabě když jsi měl zařazenou zpátečku? Nebo třeba u těch blinkrů to je v pohodě? Možná u těch blinkrů to bude v pohodě když vlastně v blatníku budu mít stále zapojenou obyč žárovku, a diody dám jen na předek + zadek.

Odesláno

Vnitřní osvětlení mi také lehce svítí. 

Parkovačky mi svítí normálně a pokud si dobře pamatuji tak je to proto, že nějaký ten drátek vede k žárovce k osvětlení spz a tím pádem se "zbytkový" proud ztratí.

Co se týče blinkrů tak máš pravdu, protože v blatníku jsou normální žárovky a vše tedy svítí normálně.

Ale všechny informace mám od ppéčka, který toto instaloval. Nerad bych Tě tedy mylně informoval. Já jsem jenom uživatel již hotového a pouze jsem řešil drobné nedostatky - jako třeba to nedostatečné svícení zadních potkávacích světel.

Odesláno

Tak díky za info, ještě tedy uvidím co to bude dělat až dám i dopředu do parkovaček led, když je to napojený na stejný okruh jako osvětlení spz, kde už diody mám, kdyžtak to zase vyřeším žárovkou a bude klid :-D

Jinak právě bych taky chtěl dát dozadu nový lampy co jsou tuším od 2006 výš, kde jsou čirý, takže by ty couvačky svítily zase o něco víc než teď.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak díky za info, ještě tedy uvidím co to bude dělat až dám i dopředu do parkovaček led, když je to napojený na stejný okruh jako osvětlení spz, kde už diody mám, kdyžtak to zase vyřeším žárovkou a bude klid :-D

Jinak právě bych taky chtěl dát dozadu nový lampy co jsou tuším od 2006 výš, kde jsou čirý, takže by ty couvačky svítily zase o něco víc než teď.

Zdar , koukám , že auto ještě pořád máš , Ty jsi lampy ještě nevyměnil ?

Odesláno

Pořád ještě ne, dávat 2 tisíce za obě dvě se mě moc nechce :-D Ty o nějakých na prodej víš? :D

Hele poptám se Ti , příští týden jedu za komašem na vrakec , tak snad tam něco bude mít a kdyžtak je vemu, co volant spí ještě u Tebe na půdě ?

Odesláno

To nespíchá, teď jsou vánoce, peníze jdou jinam :-D až po novým roce ;-) jinak volant pořád mám, je škoda že ho tam nemůžu dát- takže jakmile ho budeš chtít tak se můžeme sejít ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...