Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte vedel by mi niekto poradit kde hladat poistku pre hlavné svetlomety? Pripadne ak by niekto vedel tak na akom principe pracuje svetelny senzor? Bude tam asi nejake rele ktore spina? Kde by som ho mohol najst?

Odesláno

No a světelný senzor je na palubovce ten čtvereček (když tak někdy vyfotím) a funguje na principu množství dopadajícího světla, ale tuším, že nefunguje když je zapnuté automatické rozsvěcení po nastartování. Měl by pak rozsvítit jen budíky, ale mně to nefachá a tuším, že více lidem taky ne.

Odesláno
Ahojte vedel by mi niekto poradit kde hladat poistku pre hlavné svetlomety? Pripadne ak by niekto vedel tak na akom principe pracuje svetelny senzor? Bude tam asi nejake rele ktore spina? Kde by som ho mohol najst?

1.záleží od výbavy a ročníka vozidla

2.Poistky a relé sú v BSM-to je tá krabica na pravom podbehu

3.Automatické svietenie je riadené cez BSI-to je krabica v priehradke spolujazdca

Keby si napísal čo máš za problém,asi by bolo jednoduchšie odpovedať.

[upravil dne 14/10/13 21:15 od ferinko2]

[upravil dne 14/10/13 21:17 od ferinko2]

Odesláno

Mozno to len prilis komplikujem no chcel by som si zaobstarar denne svietenie a ak by sa mi to podarilo tak ho napojit na poistku pripadne zilu ktoravlastne napaja aj predne svetlomety. Mam automaticke spinanie svetiel a takisto na packe polohu nula a vtedy su vsetky svetla vypnute a chcel by som to iste dosiahnut aj s dennymi svetlami ze v pripade ak bude packa v polohe auto aby svietili a ked prepnem do polohy nula aby zhasli.

Odesláno

Myslíš LED svietenie?Ja to mám napojené tak ako to má byť...Pri naštartovaní vozidla sa rozsvietia,pri vypnutí motora,alebo rozsvietení normálnych svetiel či už ručne alebo automaticky LED zhasnú.Ledky teda svietia len pri bežiacom motore a vypnutých svetlách.

Odesláno

No ved toto aj ja potrebujem najst nejake miesto kam to zapojit aby svietili iba pri nastartovanom aute a bolo by fajn ak by som ich aj vedel vipnut ked dam prepinac do polohy nula. Vie niekto poradit,pomoct pripadne nejake napady? Vopred dakujem.

Odesláno
Ferinko2, kam si to zapojil.Mne led svietia hneď ako otočím kľúče. Rád by som to prerobil.

Led su napojené na poistku pomocných ventilátorov kúrenia F11.Tam je napetie až po naštartovaní motora.Poistka je 40A,tak samozrejme,že na led je vsunutá medzikáblová trubková poistka 0,5A.

[upravil dne 17/10/13 14:02 od ferinko2]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...