Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřebuju poradit dnes se mi několikrát stalo jen při parkování varovný ton a hláška \"porucha posilovače řízení\" servo normálně jde hláška za chvilku zmizí žádná kontrolka nesvítí oleje je dost nad riskou

Dík za rady

Odesláno

Mrknul bych spis,jak je stara servokapalina,pokad je jí dost..preci jen,je pravda ze pri parkovani je servo namahane vice,nez normalne,trebas pri \"namahavem\" parkovani,je poznat,ze servo kapaliny je tam mene..delal jsi nekdy neco se servem ? Jestli tam trebas jeste nekde není trosicku vzduchu ?

Odesláno

Je pravda že to udělalo vždy za studena a když bylo venku chladněji vzduch tam nebude jezdil jsem s tím bez problémů to parkování zas tak namáhavé nebylo žádný extra točení je mi divný že to ani nepoznám ve volantu žádná změna jen ta hláška....

Ještě mě napadá baterka startuje to normálně ale takřka vždy když zastavím a chcípnu to a otevřu dveře tak mi blikaj varovky teda na palubce venku nevím

Odesláno

Aha já myslel že to upozorňuje na vybitou baterii ale prijde mi že to nedělá pořád jen někdy :myslim to blikání

Právě je divný že to servo normálně funguje zkusím ještě na,píchnoutna dia třeba něco ukáže

[upravil dne 11/10/13 16:18 od bajza206 SW]

Odesláno

napisu asi kravinu..

za studena je servo kapalina tuzsí....trebas je to tím,ze by chtela vymenit...ze jak je tuha tak se ti ozva hlaska...zatim co zatepla ne ?... snad nepisu totalni zhovadilost a neukamenuje te me ... :D ale ja osobne bych zkusil vymenit servo kapalinu... :)

Odesláno

No sice to asi nic nevyřeší, ale výměna určitě neuškodí ;)

Je dost neobvyklý, že by naskočila hláška a nehodilo by to \"červený volant\" + Stopku a nevypnulo to čerpadlo. To se mi opravdu nezdá. Spíš bych se zymyslel nadi tím jestli ta hláščka není špatně přeložená. Každopádně asi kouknout na diag. jeslti je to uložené.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...