Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

celda1970 307sw 1.6 HDi 80 kw....FapOn 2020

Recommended Posts

Odesláno

Aha, taky mam trochu problem se zhavenim, resp. v -4 zhavim tak 10 sekund coz mi prijde dost dlouho...
V palubaku jsem nasel jen zavady ohledne LED zarovek :D (parkovacky, couvacka, zadni obrys)

Budu muset navstivil Johna at na to mrknem :)

Odesláno

Nojo..když on je u nás ke žhavičkám tak perfektní přístup....že je lepší najednou vyměnit celou sadu a nelaborovat s nějakým měřením nebo vyndáním na zkoušku.

Odesláno

Tak žhavičky vyměněny...ale jaké bylo moje překvapení když jsem viděl původní vyndané....určo to nejsou origo bo je na nich  ngk ye05 k688...

To by znamenalo že je už někdo měnil nebo že by Peugeot dával žhavičky NGK v prvovýrobě....... :myslim ven šly podle mechanika pěkně......dělal to přes airbox...sundal plast pod oknem...stěrače....a pak ještě mezichladič egru....pak se k nim dostal...

Ještě mi dal pod zadní pružiny 25mm podložky.....konečně vypadá auto jako dříve než jsem měnil zadní pružiny.....až bude lepší počasí tak hodím foto.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem tak včera u Olympie V Plzni  zařadil zpátečku a couvám mezi auta.....jak je člověk zvyklej že senzory budou pípat,tak couvám a ono nic nepípá.......fakt jsem zabrzdil ale uplně přesně tak 2-3cm před nárazníkem pěkného Volva... :D :D

Doma jsem to dnes napíchnul a závada na pravém vnitřním senzoru......odtrhal jsem ze senzoru tu origo pásku z výroby.....vyndal jsem ho už smířený že budu schánět jinej...pak mi to ale nedalo a jenom jsem ho vyčistil...vyfoukal a konektor taky. Když jsem to spojil tak senzory zase fungovaly. Ale když jsem to zase zaizoloval,tak zase chyba.

Zase jsem to rozebral....porovnal drátky...smontoval a zatím to funguje.  Nejspíše ale senzor půjde stejně do věčných lovišť....nebo je někde bordel v připojení drátů na konektor když je teď taková vlhkost a plno vody .....koukal jsem na aliexpress a mají je tam přesně podle čísla za 16 USD /kus....tak jeden objednám.

Jinak dráty senzorů v nárazníku nikde skříplé nejsou.

Odesláno

Mě to před týdnem nevzalo vyhrnutý sníh - že by to bylo rozptylem odrazu od nerovné/nekompaktní hmoty? :myslim

Odesláno

No všechno, co jsi psal to normálně bralo i sníh až doposud. Asi námraza/bordel na čidle :myslim Přeleštil jsem to prstem a OK. Tak uvidíme...

Odesláno

Tak jsem dnes vyjel a parkovací senzor zase nejede....když jsem vypnul klíček...na senzor jsem zaklepal,tak zase fungoval.....po chvíli zase ne....takže je senzor KO....

Už jsem objednal nový .......http://www.aliexpress.com/item/For-Peugeot-Citroen-Renault-307-308-SW-CC-PDC-Parking-Sensor-9653139777-9649186580-9643326380/1610638829.html

Tak uvidíme... :myslim

Když jsem byl u toho tak jsem rovnou objednal i ovladač stahování oken u řidiče.....dva posuvy už blbnou.

http://www.aliexpress.com/item/Original-parts-Driver-Side-Front-Window-Control-Switch-For-Peugeot-307-307CC-307SW-OEM-6554-KT/32573691908.html

Odesláno

Mě senzory včera taky zase jednou vynechaly :( Ale auto je jak prase po sněhu a břečce ze silnice, tak jsem je (zvenku) očistil a uvidíme. Ale bojim bojim, že bude vážnější problém :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak dnes z Aliexpressu dorazilo ovládání oken na řidičovu stranu a náhradní couvací senzor.....

Couvací senzor ...16usd......ovládání 18usd.

Zítra namontuju ovládání....senzor zůstane v krabičce jelikož původní senzor si to rozmyslel :D a zase funguje,tak uvidíme.... :myslim

post-44073-0-65492500-1458054739_thumb.jpost-44073-0-05648400-1458054754_thumb.jpost-44073-0-74027900-1458054771_thumb.j

Odesláno

Zapojený to ještě nemám....nebyl čas..asi dnes to zapojím......a plast jako origo to není......origo má na sobě ještě takovou jakoby měkčenou vrstvu......toto je normální tvrdý hladký plast.

Ale u toho mi jde hlavně o funkčnost a za ty prachy...

Odesláno

Tak ovladač oken namontován a vyzkoušen....funguje vše zatím bez problémů vč sklápění a ovládání zrcátek.. :super

Tady jsem objednával:
http://www.aliexpress.com/item/Original-parts-Driver-Side-Front-Window-Control-Switch-For-Peugeot-307-307CC-307SW-OEM-6554-KT/32573691908.html

Doba dodání ca.3 týdny.

..a jak jsem byl dneska v Praze tak jsem si v Hornbachu udělal radost a koupil jsem do auta box na nářadí....velkej 66x30x30 (cena 859,-) ....a mám kufr vystajlovanej do modra i s boxíkama na žárovky,pojistky atd. :D :D

post-44073-0-99489900-1458232979_thumb.j

post-44073-0-39906700-1458233002_thumb.j

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem dovezl domů novou poloosu SKF VKJC 4479 ...v úterý jde na auto. Původní origo má v kloubu u diferáku už vůli a při akceleraci při jízdě hází.....mám najeto 180tis.......

post-44073-0-41340400-1460129447_thumb.j

Upraveno uživatelem celda1970

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...