Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tyhle malé fotky klamou, první je tmavá, druhá je světlá, rozdíl může být jen 2 cm, což je skoro nic.

Já bych snižovat auto nechtěl, spíše bych ho dával nahoru :D Tedka to mám tak tak, kolikrát drhnu lízátkem, taky už mi chybí polovina nýtů ... nerad se při parkování nebo přejezdu nerovností omezuji. :roker

Ale to je na každém, jaký styl preferuje. :papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak jsem si vzpomněl... Pro porovnání viz obr nahoře. Nemyslím, že by teď ten předek byl nějak výrazně vysoko. I když jsou tam tlumiče i pružiny z 2,1 diesela...

[upravil dne 24/2/14 16:17 od Kobra 72]

post-48245-14109635711547_thumb.jpg

[upravil dne 24/2/14 16:18 od Kobra 72]

[upravil dne 24/2/14 16:18 od Kobra 72]

post-48245-14109635712056_thumb.jpg

Odesláno

Tak jsme zas chvíli na odpočinku... Díky práci odborníka... Škoda, že nejsem moc technicky a manuálně zdatnej, spoléhat na cizí a opravovat už opravené, to fakt není nic moc...

Odesláno

Tak se musím omluvit mechanikovi... Je to jen utržený silentblok u poloosy... Dneska by to mělo být hotové... Jinak mám momentálně nový rozvody, vodní pumpu, filtry ( díky, badisaku ). A proběhla taky oprava spousty nepodstatných drobností, jako třeba stahovačka okna u spolujezdce - minulý majitel po poškození stahovačky to okno prachsprostě zalepil do rámu silikonem, což byla prima práce... Vyměněný sedačky - díky, Stehlasi :) ... čekám ještě na tapecy... a taky byl trochu upraven motorový prostor, kde byly hadice a hadičky namrskány jak to zrovna vyšlo... Vstřikovač LPG mi odborná firma přidělala elektrikářskou páskou, takže se utrhl a ležel na reduktoru. Po úpravě umístění mi ale z reduktoru vypadl nějaký šroub a teď mi z toho plyn fouká ven, takže musím sehnat šikovného plynaře... Dám sem pár fotek původního vnitřku, přes víkend dofotím aktuální stav... :)

[upravil dne 6/3/14 09:58 od Kobra 72]

post-48245-14109635875896_thumb.jpg

post-48245-14109635876305_thumb.jpg

Odesláno

No co, vozím si s sebou hrst rodné hroudy... :D Bylo to vyluxovaný, vyvoněný... stačí dva dny v tomhle počasí a máš to... Musím si tam holt vytřít... :D A pořídit si přezůvky :mrk

Odesláno

Já bych jí i obnovil, ale to by některý z předchozích majitelů nesměl vyrvat chladič klimy... Přežil jsem i loňské léto a že byly slušný pařáky... Takže klimu asi oželím, už by to byla asi moc velká investice. A ani nevím, jestli bych tam chladič nacpal, když je v těch místech reduktor LPG :)

Odesláno

Ne-e, reduktor je dole, pod chladičem. Když si vzpomenu, tak to vyfotím. Ale chladič klimy, jestli se tedy nepletu, je za normálním chladičem, ne? A já ho tam nenacpu, vadil by mi tam vstřikovač plynu a na spodku ten reduktor... A já ani netuším, jak je na tom kompresor, jestli tam vůbec je :D :D :D

[upravil dne 13/3/14 15:24 od Kobra 72]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Pomalu začínám přemýšlet o tom, že mazlíka vystřelím do světa... Žere nějak moc peněz... A pořád dokola... A nebo sehnat hodně šikovného opraváře, co to fakt dá do kupy... :roker

• O 8 měsíců později...
Odesláno (upraveno)

Kdyby někdo chtěl... Je na prodej, viz inzerce...

Upřímně, budu rád, když si ho někdo vezme... Je mi líto ho sešrotovat, třeba si s ním ještě někdo poradí...

Upraveno uživatelem Kobra 72

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...