MilanF1 Odesláno 25. leden 2014 Odesláno 25. leden 2014 Tyhle malé fotky klamou, první je tmavá, druhá je světlá, rozdíl může být jen 2 cm, což je skoro nic. Já bych snižovat auto nechtěl, spíše bych ho dával nahoru Tedka to mám tak tak, kolikrát drhnu lízátkem, taky už mi chybí polovina nýtů ... nerad se při parkování nebo přejezdu nerovností omezuji. Ale to je na každém, jaký styl preferuje. Citovat
Kobra 72 Odesláno 27. leden 2014 Autor Odesláno 27. leden 2014 No, já to právě taky radši hodil nahoru Zkusím vyfotit celý auto, jen tak pro zkouknutí... Citovat
Kobra 72 Odesláno 19. únor 2014 Autor Odesláno 19. únor 2014 Jen co si vzpomenu, udělám nějaký ten obrázek... A mám v plánu další drobná zlepšení, tak jsem zvědav, jak to celé dopadne... Citovat
Kobra 72 Odesláno 24. únor 2014 Autor Odesláno 24. únor 2014 Tak jsem si vzpomněl... Pro porovnání viz obr nahoře. Nemyslím, že by teď ten předek byl nějak výrazně vysoko. I když jsou tam tlumiče i pružiny z 2,1 diesela... [upravil dne 24/2/14 16:17 od Kobra 72] [upravil dne 24/2/14 16:18 od Kobra 72] [upravil dne 24/2/14 16:18 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 4. březen 2014 Autor Odesláno 4. březen 2014 Tak jsme zas chvíli na odpočinku... Díky práci odborníka... Škoda, že nejsem moc technicky a manuálně zdatnej, spoléhat na cizí a opravovat už opravené, to fakt není nic moc... Citovat
Kobra 72 Odesláno 6. březen 2014 Autor Odesláno 6. březen 2014 Tak se musím omluvit mechanikovi... Je to jen utržený silentblok u poloosy... Dneska by to mělo být hotové... Jinak mám momentálně nový rozvody, vodní pumpu, filtry ( díky, badisaku ). A proběhla taky oprava spousty nepodstatných drobností, jako třeba stahovačka okna u spolujezdce - minulý majitel po poškození stahovačky to okno prachsprostě zalepil do rámu silikonem, což byla prima práce... Vyměněný sedačky - díky, Stehlasi ... čekám ještě na tapecy... a taky byl trochu upraven motorový prostor, kde byly hadice a hadičky namrskány jak to zrovna vyšlo... Vstřikovač LPG mi odborná firma přidělala elektrikářskou páskou, takže se utrhl a ležel na reduktoru. Po úpravě umístění mi ale z reduktoru vypadl nějaký šroub a teď mi z toho plyn fouká ven, takže musím sehnat šikovného plynaře... Dám sem pár fotek původního vnitřku, přes víkend dofotím aktuální stav... [upravil dne 6/3/14 09:58 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 Tady něco z upraveného vnitřku... [upravil dne 7/3/14 07:19 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 7. březen 2014 Autor Odesláno 7. březen 2014 No co, vozím si s sebou hrst rodné hroudy... Bylo to vyluxovaný, vyvoněný... stačí dva dny v tomhle počasí a máš to... Musím si tam holt vytřít... A pořídit si přezůvky Citovat
Kobra 72 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 Tak snad... Poloosa zatím drží, silentbloky taky... Dneska mám po revizi a seřízení LPG, tak by zase mohl být chvíli klid... Citovat
OK406 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 A co klimatizace? Budeš ji obnovovat, když tam byla už od výroby? Věř mi, že ji v létě oceníš a nejen v létě. Citovat
Kobra 72 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 Já bych jí i obnovil, ale to by některý z předchozích majitelů nesměl vyrvat chladič klimy... Přežil jsem i loňské léto a že byly slušný pařáky... Takže klimu asi oželím, už by to byla asi moc velká investice. A ani nevím, jestli bych tam chladič nacpal, když je v těch místech reduktor LPG Citovat
Charlie 1 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Ty mas reduktor v místech chladiče Klímy?no potés koště,se musí strašně ochlazovat ne:myslim Citovat
Kobra 72 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 Ne-e, reduktor je dole, pod chladičem. Když si vzpomenu, tak to vyfotím. Ale chladič klimy, jestli se tedy nepletu, je za normálním chladičem, ne? A já ho tam nenacpu, vadil by mi tam vstřikovač plynu a na spodku ten reduktor... A já ani netuším, jak je na tom kompresor, jestli tam vůbec je :D [upravil dne 13/3/14 15:24 od Kobra 72] Citovat
Kobra 72 Odesláno 28. květen 2014 Autor Odesláno 28. květen 2014 Pomalu začínám přemýšlet o tom, že mazlíka vystřelím do světa... Žere nějak moc peněz... A pořád dokola... A nebo sehnat hodně šikovného opraváře, co to fakt dá do kupy... Citovat
Kobra 72 Odesláno 24. únor 2015 Autor Odesláno 24. únor 2015 (upraveno) Kdyby někdo chtěl... Je na prodej, viz inzerce... Upřímně, budu rád, když si ho někdo vezme... Je mi líto ho sešrotovat, třeba si s ním ještě někdo poradí... Upraveno 10. březen 2015 uživatelem Kobra 72 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.