Guest Bahno Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Ahoj kucka, potreboval bych radu od nejakyho zkusenyho praktika. Prehriva se mi 205ka motor 1.1i 44kW TU1 .... a to jak v zacpach na volnobeh (dojet z jednoho konce Prahy na druhej nemozny) tak i kdyz tomu davam sodu. Jedine pri normalni plynuly jizde se to neprehriva (ale nesmi bejt moc vedro). Zkusili jsme nasledujici: * Odvzdusnit * Vymenit policajta (to teplotni cidlo u termostatu jestli to neni jen plany poplach - plany poplach to neni, paac uz jsem to asi 3x skutecne uvaril) * Sahara funguje OK * Vymenit termostat a nebo ho i uplne vyndat * Vymenit hlavu (+ zbrousit, zkontrolovat jestli je ok) * Je tam novej chladic * Nova vodni pumpa U Vasendy uz jsou ze mne uplne na mrtvici, jsem tam pecenej varenej Poradte nekdo co by se jeste dalo zkusit... Diky moc, Bahno [upravil dne 22/8/05 Bahno] Citovat
rimmer Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Takova vec...ehm, kamosovi na 406tce se to stalo..tocil se mu obracene ventilator sahary...cili. kdyz sahara sepla, tak jeste odehnala vzduch od chladice a chladilo to jeste mene... ale to je spis kuriozitka..mel to opravovane po havarce a asi mu to zapojili opacne Citovat
Ladis Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Tak to snat už jenom vyzkoušet průchodnost hadic a celého systému napojením zahradní hadice na jedné straně před chladič a druhou čouhat jestli něco teče (s vymontovaným termostatem - pokud je při normálním stavu OK i dobře odvzušněno). Už v rámci takového berzadného bastlení ... Protože tady snad padlo všechno rozumný, co by se dalo podniknout. A voda se strácí? Kdyby byla naprasklá vložka válce? By ucházelo a tlakovalo jen při vyžším zatížení motoru...? Citovat
Guest Bahno Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Dik za napady Rimmer: I to nas napadlo, sahara fouka spravnym smerem. Ladis: Tu ztracejici se vodu budu muset otestovat. Driv pomalu mizela, ale to bylo jeste pred vymenou hlavy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.