Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P205 1.1i se prehriva

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kucka, potreboval bych radu od nejakyho zkusenyho praktika. Prehriva se mi 205ka motor 1.1i 44kW TU1 .... a to jak v zacpach na volnobeh (dojet z jednoho konce Prahy na druhej nemozny) tak i kdyz tomu davam sodu. Jedine pri normalni plynuly jizde se to neprehriva (ale nesmi bejt moc vedro).

Zkusili jsme nasledujici:

* Odvzdusnit

* Vymenit policajta (to teplotni cidlo u termostatu jestli to neni jen plany poplach - plany poplach to neni, paac uz jsem to asi 3x skutecne uvaril)

* Sahara funguje OK

* Vymenit termostat a nebo ho i uplne vyndat

* Vymenit hlavu (+ zbrousit, zkontrolovat jestli je ok)

* Je tam novej chladic

* Nova vodni pumpa

U Vasendy uz jsou ze mne uplne na mrtvici, jsem tam pecenej varenej ;) Poradte nekdo co by se jeste dalo zkusit... Diky moc, Bahno

[upravil dne 22/8/05 Bahno]

Odesláno

Takova vec...ehm, kamosovi na 406tce se to stalo..tocil se mu obracene ventilator sahary...cili. kdyz sahara sepla, tak jeste odehnala vzduch od chladice a chladilo to jeste mene... ale to je spis kuriozitka..mel to opravovane po havarce a asi mu to zapojili opacne

Odesláno

Tak to snat už jenom vyzkoušet průchodnost hadic a celého systému napojením zahradní hadice na jedné straně před chladič a druhou čouhat jestli něco teče (s vymontovaným termostatem - pokud je při normálním stavu OK i dobře odvzušněno).

Už v rámci takového berzadného bastlení ...

Protože tady snad padlo všechno rozumný, co by se dalo podniknout.

A voda se strácí? Kdyby byla naprasklá vložka válce? By ucházelo a tlakovalo jen při vyžším zatížení motoru...?

Odesláno

Dik za napady :papa

Rimmer: I to nas napadlo, sahara fouka spravnym smerem.

Ladis: Tu ztracejici se vodu budu muset otestovat. Driv pomalu mizela, ale to bylo jeste pred vymenou hlavy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...