jack Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Zdarec vcera jsem kontroloval pilovej filtr,protoze se mi pri vlhkem pocasi strasne mlzi skla,(musim tak po 5 min na chvilku pustit klimosku) a zjistil jsem ze pri zadne poloze mi ta klapka co je pod filtrem neotevre,tak jsem ji otevrel takovim pripravkem,aby to bylo tak na 1/3 otevrene,ale porad se to mlzi,zkusim jeste dneska uplne vyndat ten filtr a uvidim. Nevite proc se ta klapka neotvira, jsou tam nejake ozubene kolecka,nebo jak je to tam? Dekuji Citovat
Rebik Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Jo jo známá závada všech 406, servomotorek s ozubenými kolečkami a stojí 7000 kč, takže upaluj na vrakáč a hlavně si ho nech otevřít.... Najdeš ho pod spolujezdocou skříňkou, ale hlavně se to řešilo x krát Citovat
jack Odesláno 22. srpen 2005 Autor Odesláno 22. srpen 2005 Jak 7000KC, nejdou vymenit jen ty ozubene kolecka.za skřínkou je celej ventilator ten servo moturek na tu klapku je vedle, v pravo ci v levo, musi se vyndat asi vsechno co. Asi to necham na porad otevrena a je klid, vnitri obeh, stejne potrebuju 1X za uherak:) Citovat
Rebik Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Kolečka samotná se neprodávají, je možné koupit na vrakáči nefunkční, ale ten je bude mít vyštípaný taky... Varianta je poootočit kolečka na funkční zuby, netočí se po celém obvodu, ale je to taková hodinářská na hovno práce Motorek vyndáš samostatně.... Citovat
Jirkap Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Původně zaslal: Rebik Kolečka samotná se neprodávají, je možné koupit na vrakáči nefunkční, ale ten je bude mít vyštípaný taky... Varianta je poootočit kolečka na funkční zuby, netočí se po celém obvodu, ale je to taková hodinářská na hovno práce Motorek vyndáš samostatně.... Jak to přesně vypadá? pokud je to ze železa, tak strejda to může udělat na soustruhu Citovat
Rebik Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 Nesmíš moc koukat na akční filmy, kde ten technický tip smontuje z vrakáče raketu, nejlépe mezikontinentální, ozubený kolečko fakt na soustruhu neuděláš a navíc je silonový a maličký..... Citovat
jardacek Odesláno 22. srpen 2005 Odesláno 22. srpen 2005 ja nevim jak jinejm ale ta klapka je zavřená, otevře se až po nějaké době nebo musim dát teplotu nad 25 stupnu.když zapnu ofuk oken tak se zapne i AC a okna se odmlží.ale bez AC se nechtěj odmlžit. Citovat
jack Odesláno 24. srpen 2005 Autor Odesláno 24. srpen 2005 Ta klapka se opravdu otevira az podel teploty,myslel jsem ze ji uzavira az vnitri obeh. Kdyz je zavrane,tak se okna budou mlzit porad,ne? KDyz zapnu AC tak je hned odmlzeno:) TEn moturek na klapku je nad ventilatorem vedle kasliku nebo nekde bokem? Diky Citovat
lukr Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 Rebik Máš pravdu, i já jsem se pokoušel z vrakáče sehnat funkční servo ale bez úspěchu. Vždy byly některý zuby v háji, ale pokaždé se jednalo o to samé kolečko. Myslíš že by bylo moc \"akční\", pakli že by se našel odvážlivec který by zapůjčil zdravé kolečko, vytvořit z lukoprénu formu a kolečko odlejt z nějakýho epoxidu, třeba dentakrylu. Citovat
vilik.dusa Odesláno 24. srpen 2005 Odesláno 24. srpen 2005 jeden chlapik to u nas dela.chce za to tisic korun.ale funguje to. Citovat
lukr Odesláno 25. srpen 2005 Odesláno 25. srpen 2005 A to je pozlacený nebo aspoň chromovaný? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.