Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim pri pridany mi auto sici pocut ako keby dakde vzdcuh unikal turbo mam po repase prekontrolovane komplet potrubie od turba az po sanie robilo mi to aj pred repasom turba ale teraz to est eviac pocut

peugeot 307 2.0 79kW 2003

Odesláno

a to moze tak sicat ked pridam? na volnobeho to robi od cca 2500 a pri zatazi to sici ked pridam od 1400 otacok priblizne

a ako prekontrolovat?

[upravil dne 30/9/13 16:10 od huno74]

Odesláno

sicat fuu to uz davnejsie ono sicalo aj pred tym ako som trysky dal repasovat a teraz ked je turbo zrepasovane zacalo viac sycat a na diagnostike pise ze je upchaty a aj po vypaleny cez pc to tam pise

Odesláno

Ty nemáš aditivum v nádržce? No tak je tam sakra doplň, FAP vyndej ven, vyčisti ho a snad to bude OK. Každopádně bych s tím moc nejezdil, abys pak nebrečel, že turbo už je zase přidřené.

Odesláno

Použiju svoje oblíbené: \"člověče když se takto ptáš nebylo by rozumnější odvézt auto do servisu?\"... musíš dolít aditivum a pak přes diag vynulovat hladinu. Takže minimálně potřebuješ někoho ;)

Odesláno

tak na diagnostiku autocom nemamproblem ist kedykolvek ak sa to snou da ale to by som si mal aj ten spinac v nadrzi opravit asi co zaznamenava viecko nadrze drotiky mi tam len tak vysia

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...