Galamoon Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 Chlapi,chci se zeptat kam se strkaj ty relatka na mlhovky?Četl jsem tu o starým modelu,ale nemůžu to dohledat na novej.Chtěl bych si je dodělat a není mi úplně jasnej postup.Kabely tam visej a páčku mám z vrakace,ale nemůžu najít tu krabici na relatka. Citovat
Medvěd Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 On se dělal NEW model taky bez mlhovek? Myslím si, že jsem NEW model bez mlhovek nikdy v reálu nepotkal (stejně jako kombík bez hagusů). Citovat
Galamoon Odesláno 30. září 2013 Autor Odesláno 30. září 2013 No tak já je tam nemám,ani na páčce není druhá poloha na přední mlhovky a v nárazníku jen zaslepky.Rv 6/99 Citovat
Guest servisman Odesláno 30. září 2013 Odesláno 30. září 2013 relátka jsou ve skřínce u motoru , kde jsou pojistky [upravil dne 30/9/13 13:54 od servisman] Citovat
spoky Odesláno 14. říjen 2013 Odesláno 14. říjen 2013 ahoj. nechcem kvoli tomu zakladat novu temu tak pisem sem kupil som asi pred mesiacom svojho milacika a zistil som ze nesvietia hmlovky. tak som zistoval ci tam je kabelaz a vsetko a dostal som sa k tomu ze kabelaz je aj funkcna ale niesu objimky v hmlovkach. chcem sa opytat ci nahodou to niekto nema na predaj pripadne kde by sa to dalo zohnat. takto vypada vlastne hmlovka moja. [upravil dne 14/10/13 21:13 od spoky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.