Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ty rozměry jsou stejný. Záleží na tom, jak kdo to odkud měří. Podívej se na obrázek Boshe. Tam jsou vidět dvě výšky 82mm a 99mm ;)

Kyž to bude odpovídat OEM, tak je to OK ;)

post-2095-14109633789988_thumb.jpg

Odesláno

:papa Ahojky všem tak sem se dnes pustil do výměny oleje a filtrů,v pátek jsem všechno nakoupil v auto kelly a dnes vypustil olej ,vyndal filtr a ejhle,ten co jsem koupil je ůplně jiný,prodal mě filtr olejový od Filtronu OE673,tento filtr je malej a je bez toho výstupku,jaký mám teda koupit ten správný?bude mi tam pasovat filtr od Mann MF HU 716/2?

dále jsem vyndal vzduchový filtr a ejhle je to filtr od filtronu AP 058/3 je moc dlouhý,jaký mám teda koupit,je možný od Filtron FIAP 130/9,a dále jsem chtěl vyměnit i palivový filtr ten jsem zatím ale nevindal a koukám že tam je takový ten asi celý komplet je to plastové a já mám jenom takovouto vložku ,poradte mi prosím jaký ten filtr palivový tam si nevím rady,nevím kde prodejce vzal tyto údaje že je to jiný a jiné co jsem kupoval je zase správné.A tak se zítra vypravím do auto kelly a skusím to vyměnit za jiné ale jaké aby bylo správné.Auto mám tedy jen rozebrané a tudy nepojízdé a to jsme chtěli zítra jezdit po hřbitovech.Dík všem za radu

Míla:papa

Odesláno

:myslimTak jak se prohledávám na auto kelly tak by mě tam pasoval i ten filtr od Bosh BO 1457429228 a ten palivový filtr taky Bosh bo 0450906471,zatím to typuji jen podle obrázku ale zítra ho musím raději ještě změřit velikost,no jo ale tyto věci jsou až od roku výroby 06/07 a já mám 2005 po facelitu,tak jsem s toho jelen,že jsem to raději nedal do to servisu ale tam chtěli 5500kč a to se mi zdálo docela dost,no soused mi tady říká že francouz co kus to originál,je to možný? ale ted toho lituju že jsem to neudělal.:(

Odesláno

No příště to raději objednám tady ale co ted když už jsem to koupil a kdo až mi dá ty origo čísla já mám nějaký podle vinka ale v auto kelly podle nich to prý koupit nejde

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...