Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz zda jde nějak nastavit hodnota tlaku v pneumatikách. Při tabulkových hodnotách je auto dost \"tvrdé\". Sneslo by to o pár desetin menší tlak ale to zase hlásí dofoukat kolo. :( Nedá se někde hodnota kdy alarm začne hlásit nastavit ?

[upravil dne 26/9/13 08:39 od Chuck14]

Odesláno

ten alarm hlasi hoooodne nizko, nepamätam si presne ale myslim ze okolo 2 bar, plus minus nieco male...

Takze myslim si ze mas dost moznosti s experimentovanim. Okrem toho, kazdy rozmer (R16,17,18) ma ine tlaky potrebne a aj kazdy typ pneu je inak citlivy na rovnaky tlak... takze ziadne pausalne vyjadrenie neni mozne....

Odesláno

no vies , ty si nam laskavo ani neoznamil aky rozmer, aky model pneu , vek pneu....to sa potom tazko o comsi realne diskutuje.

len ze to mas prehustene podla teba, a ze ti to vysoko hlasi alarm (ani to si neprezradil pri kolko) podla teba.

Odesláno
Tak tedy jsu to Pirelli 215/55/17 94W papírově jsou na 2,8 no a já bych rád tak 2,5. Teď už to při 2,5 řve, abych dofoukal.

jo a nemel bys mit gumy s vetsim hmotnostnim indexem?

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Já mám na SW napsáno 2.6 když nemám zátěž, a když se mi rozsvítí kontrolka, tak mám 2.2

Odesláno

takze, stale nam vysis rok vyroby pneu...ale aspon trosku sme sa pohli

pirelli P7 su konstrukcne tvrde az velmi tvrde a kazdym rokom horsie.... a na sportovejsiu jazdu, takze oni budu take;-) Okrem toho bavime sa o prednej, alebo zadnej naprave?

Odkial mas tych 2.8 bar?

Daj si vypnut tie senzory, aj tak su na prdel... a mas pokoj a mozes fukat na kolko chces...

[upravil dne 26/9/13 15:51 od merlin99]

Odesláno

Pri tom rozmere 17\" mám písané fúkanie kolies vpredu 2,6 a vzadu 2,4 pri polovičnom zaťažení a pri plnom zaťažení vpredu 2,6 a vzadu 2,8.

post-27076-14109633498649_thumb.jpg

Odesláno
Tak tedy jsu to Pirelli 215/55/17 94W papírově jsou na 2,8 no a já bych rád tak 2,5. Teď už to při 2,5 řve, abych dofoukal.

jo a nemel bys mit gumy s vetsim hmotnostnim indexem?

Tak to nevím tohle mám v techničátu a tedy i na autě.

Odesláno
Pri tom rozmere 17\" mám písané fúkanie kolies vpredu 2,6 a vzadu 2,4 pri polovičnom zaťažení a pri plnom zaťažení vpredu 2,6 a vzadu 2,8.

Jasně tomu rozumím ale máš sedana pokud vidím fotku. Já mám SW čko

No nic až se dostanu k dia nechám to trochu snížit.

[upravil dne 26/9/13 14:57 od Chuck14]

Odesláno

Jasně tomu rozumím ale máš sedana pokud vidím fotku. Já mám SW čko

sak hod fotku nech vidime co vidis ty..., ale kusok vyssie pise clovek so SW: \"Já mám na SW napsáno 2.6 když nemám zátěž\"

[upravil dne 26/9/13 15:58 od merlin99]

Odesláno
Ja SW foukam 2,4 a 2,6. ale senzory sem nechal vypnout...

[upravil dne 26/9/13 15:02 od Lukas.407]

Tak nějak bych si to představoval ale chci mít senzory zapnuté kdyby klesl tlak. Když se to dá na dia seřídit je to všechno OK .

• O 10 let později...
Odesláno

zdravím,

nevíte jak se to dá resetovat popřípadě vyměnit sensory, protože po delší době jízdy (1-2 hod) mě pípne výstraha abych zkontroloval tlak v pneu i když ho mám daný přesně podle tabulky co je na rámu dveří? když tak je to peugeot 407 cupe.

Děkuji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...