Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ztracený klíč na Peugeot 206 a kódování nového

Recommended Posts

Odesláno

Mám zatím neoficiální informaci od jednoho znalého autoelektrikáře že Lexia diagnostika nestačí a je zapotřebí opravdu originál Peugeot Planet...možná proto nám to nejde! No nevím ještě se poptám a až se to povede vyřešit tak se samozřejmě ozvu s řešením!

Odesláno

V podstatě je to tak, jak píše Altman. Jediná věc, která není normální je, že nekomunikuje ŘJ motoru. Ovšem nevím, zda to není tím, že není odblokován imobilizér. Potřeboval bych, aby někdo, kdo diagnostikoval ŘJ motoru při nefunkčním imobilizéru mi to potvrdil nebo vyvrátil. Ještě jsem toto neřešil. Pokud by i při zablokovaném imo měla ŘJ mot. normálně komunikovat, tak musíme problém hledat jinde.

Odesláno

Ano, je to tak. Než klíč \"samovolně zmizel\" tak vše fungovalo perfektně, startovalo na otočení klíčkem. S autem se nic nedělalo. Teď když nakódujeme nový klíček tak to nestartuje. No a ten imobilisér se prý ani ndá vyřadit z provozu. :myslim

Odesláno

Hm, tak to asi tak bude. Tady to píše při výpisu chyb z BSI nenačtený klíč - trvalá i přechodná závada. V pondělí to zkusím druhou dia s novějším SW. Dík:papa

Odesláno

Všechno na prd. Objeli jsme půlku Prahy než nás u Domanskýho milostivě vzali a to se ještě netvářili úplně nadšeně-holt je jejich hlavní příjem z prodeje nových aut ne ze servisu starých střepů. Jinak ten klíček se jim chová stejně jako HonzaZ, točí ale nestartuje. Ten čip co jsem na vaši radu koupil je k ničemu a ten klíček prý taky aspon u Domanskýho se mě vyysmáli který blb mě to poradil že je třeba to objednat originál z Francie za těžký prachy. :roll

Asi si zanedlouho pořídím nějakou hnusnou zrezlou škatuli bez imobiliséru mám plný zuby těch problémů. Když se tady něco podělá tak si s tim buď nikdo neví rady nebo to stojí nekřesťanský prachy. :grr

HonzaZ děkuji za jeho čas i velikánskou ochotu.

Odesláno

No ja bych to nevidel az tak cerne.

Ono je loterie kupovat auto jen s jednim klicem ( bohuzel i nas pripad )

Ale jak jsem pravda po cca 3letech nasel provozovnu hned byl klic na svete jako zaloha.

A k cipu nebudu asi prvni a zdaleka posledni koho napadlo cip prilepit primo ke spinacce.

A pak je fuk cim startuju :(

Jinak souhlas s tim ze cim vice elektroniky tim vice moznych problemu - nic mene je to prijemne je v aute \"mit\"....

Odesláno

Přilepit čip přímo ke spínačce? To taky jde? No zkuste mi poslat do soukromé zprávy nějaké blížší informace, abych případně propříště věděl! :myslim

Odesláno

ANo.. Pokud se immo nalepí ke spínačce (samozřejmě funkční a spárovanej immo), tak pak můžeš mít klíčky jen vybroušený bez čipu ;)

Odesláno
ANo.. Pokud se immo nalepí ke spínačce (samozřejmě funkční a spárovanej immo), tak pak můžeš mít klíčky jen vybroušený bez čipu ;)

A jo.

Ale nebudes zamykat na dalku.

A bude porad piskat ze mas klic ve spinacce.

A bude blbnoout osvetleni interieru :myslim:myslim

Zapomel jsem na neco?

Odesláno

Anténu na spínačcce?:o

Nene na to jsme asi zapomněli tedy nezkoušeli. Já jsem proměřil pojistky dole pod volantem jak mi říkal šéf z práce a jednu jsem našel špatnou a to přímo od rádia, tu jsme ani neměnili-tam prý nemá na imobilizér vliv.

Zkoušeli jsme nahrát ten program na oba čipy přes dvě různé diagnostiky ale bez úspěchu. Nefunguje to.

Tak snad si s tím u Domanský poradí. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...