Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možná už je tam také něco vyměněno. Takže se vůbec nedá říci co bude odcházet. Měl jsem 407mu rok 2004 a třeba jsem za celou dobu neměl problém se řízením a servem. Tady je řada lidí kteří s tím mají problém. Jde o to, že se ti některé problémy nemusí vůbec objevit. Koupě staršího auta je vždy sázka do loterie. Prostě musíš počítat s nějakou rezervou na případné opravy.

Odesláno

Je to tak, nějak bych to nehrotil, ono nákup novějšího neznamená automaticky lepší investici. Naopak to už může být vychytané. Spíš je dobré mít sebou někoho kdo tyhle věci zná.

Odesláno

Jinak co se tyce teh rozvodu, tak me to také zarazilo, protože vim v kolika km se delaji. Udajne je ato od prvního majitele v IT rocnik 1957 servisovane a kupovane v peugeotu a muze to vse dolozit, coz se me libilo, ale s téma rozvodama to nehapu...i cena je prijatelna. Tak uvidíme.

Odesláno

Rozvody se dělají buď po určeném počtu kilometrů nebo po určeném stáří a to bývá 7 let. Já bych se tomu tolik nedivil, ovšem na druhou stranu bych se už po zkušenostech nedivil ani dvojnásobné oorci naběhaných kilometrů.

Odesláno

Tady jde spis o to, ze to ma 1 majitel v IT, tak nevidim důvod proc ty rozvody se delali predcasne, ale jak říká prema nestoji to svet a mas to pojistene.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...