HonzaZ Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Možná už je tam také něco vyměněno. Takže se vůbec nedá říci co bude odcházet. Měl jsem 407mu rok 2004 a třeba jsem za celou dobu neměl problém se řízením a servem. Tady je řada lidí kteří s tím mají problém. Jde o to, že se ti některé problémy nemusí vůbec objevit. Koupě staršího auta je vždy sázka do loterie. Prostě musíš počítat s nějakou rezervou na případné opravy. Citovat
koblih69 Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Je to tak, nějak bych to nehrotil, ono nákup novějšího neznamená automaticky lepší investici. Naopak to už může být vychytané. Spíš je dobré mít sebou někoho kdo tyhle věci zná. Citovat
kukikuk Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 Jinak co se tyce teh rozvodu, tak me to také zarazilo, protože vim v kolika km se delaji. Udajne je ato od prvního majitele v IT rocnik 1957 servisovane a kupovane v peugeotu a muze to vse dolozit, coz se me libilo, ale s téma rozvodama to nehapu...i cena je prijatelna. Tak uvidíme. Citovat
Přema Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 V klidu já dělal na bejvalce první rozvody ve 135 t km a druhé ve 185 t km..... nestojí to tolik abych neměl klid....... Citovat
Bigbadjohn Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Rozvody se dělají buď po určeném počtu kilometrů nebo po určeném stáří a to bývá 7 let. Já bych se tomu tolik nedivil, ovšem na druhou stranu bych se už po zkušenostech nedivil ani dvojnásobné oorci naběhaných kilometrů. Citovat
koblih69 Odesláno 24. září 2013 Odesláno 24. září 2013 Souhlasím byl to příklad, pokud to není prokazatelné tak se dělají hned po koupi Citovat
kukikuk Odesláno 24. září 2013 Autor Odesláno 24. září 2013 Tady jde spis o to, ze to ma 1 majitel v IT, tak nevidim důvod proc ty rozvody se delali predcasne, ale jak říká prema nestoji to svet a mas to pojistene. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.