Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

405 1.9D kuchařka - pečeme pístové kroužky

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny a prosím Vás o radu:

Praskla mi hadice v chladicím okruhu, vařil jsem, hlava na výbrus, 3mm, mám spečený kroužky na válcích - něco tam zkarbonizovalo. A tak mi jde komprese dolu do vany. Nijak to nepoznám, až na to, že když vytáhnu měrku oleje, tak odtamtud solidně čadí. Servisák mi doporučil koupit tohle:

TEC2000 ENGINE FLUSH a TEC2000 OIL BOOSTER

A to tam nalejt (nejdřív EF pak vyměnit olej, pak do novyho OB) a doufat že si to sedne.

Dal jsem dost za tu hlavu a za ten ostatní servis a jsem už dost namíchlej, z toho jak se to z minuty na minutu podělalo, tak mi prosím napište Váš názor jak z týhle bryndy ven a jestlí s tim můžu jezdit a tak...

A nebo jestli mám rovnou hledat novej motor.

Díky.

Odesláno
Původně zaslal: Sagittarius

Zdravim všechny a prosím Vás o radu:

Praskla mi hadice v chladicím okruhu, vařil jsem, hlava na výbrus, 3mm, mám spečený kroužky na válcích - něco tam zkarbonizovalo. A tak mi jde komprese dolu do vany. Nijak to nepoznám, až na to, že když vytáhnu měrku oleje, tak odtamtud solidně čadí. Servisák mi doporučil koupit tohle:

TEC2000 ENGINE FLUSH a TEC2000 OIL BOOSTER

A to tam nalejt (nejdřív EF pak vyměnit olej, pak do novyho OB) a doufat že si to sedne.

Dal jsem dost za tu hlavu a za ten ostatní servis a jsem už dost namíchlej, z toho jak se to z minuty na minutu podělalo, tak mi prosím napište Váš názor jak z týhle bryndy ven a jestlí s tim můžu jezdit a tak...

A nebo jestli mám rovnou hledat novej motor.

Díky.

Chápu to dobře, že jsi zadřel/přidřel...

Odesláno

Pokud uz ten motor mas zase poskladanej, tak to tam dejme tomu zkus nalejt. Ale moc si od toho neslibuj. Pokud je to takhle fest pripecene, asi bych se rovnou zacal koukat po jinem motoru, a zbytky z tohoto rozprodal...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...