Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj komunito,

poradíte mi prosím, kde bych našel konec teploměru?

V mojí 206, 1.4HDi, 2004 došlo po opravě vstřikovačů (?!) k nefunkčnosti teploměru na středním panelu, který ukazuje venkovní teplotu. Ono o nic nejde, klidně se bez toho obejdu i dál, ale kdyby to byla jenom nějaká kravinka, rád bych si to nechal opravit. Takže tam teď mám čas, datum a teplotu pořád nad 30°C, což teď v září asi nebude úplně pravda.

Díky,

n

Odesláno

Teploměr bývá v pravém zrcátku zespodu.

Je otázka, zda s tím souvisí ta oprava vstřikovačů, anebo je to náhoda. Pokud souvisí, tak nejspíš se něco přenastavilo v řídícím počítači (BSI). Jinak by to mohl být konektor ve dveřích anebo prostě odešlo čidlo. Myslím, že diagnostika by to určila přesně.

Když se dělaly ty vstřiky, použil i diagnostiku k jejich zprovoznění - nastavení? Tehdy možná něco vypnul.

[upravil dne 21.9.2013 18:20 od P607Olda]

Odesláno

Jo, díky. Ten čudlík jsem našel.

S těmi vstřiky; to já právě nevím. Nejdřív jsem z toho servisu byl nadšený, ale po pár revizích jeho práce a zpětných recenzích tam nemám nejmenší chuť jet znovu.

Dá se to čidlo nějak zkontrolovat bez diagnostiky? Zvládne to nějak i méně zručný geek?

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...