niemand Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Ahoj komunito, poradíte mi prosím, kde bych našel konec teploměru? V mojí 206, 1.4HDi, 2004 došlo po opravě vstřikovačů (?!) k nefunkčnosti teploměru na středním panelu, který ukazuje venkovní teplotu. Ono o nic nejde, klidně se bez toho obejdu i dál, ale kdyby to byla jenom nějaká kravinka, rád bych si to nechal opravit. Takže tam teď mám čas, datum a teplotu pořád nad 30°C, což teď v září asi nebude úplně pravda. Díky, n Citovat
PAJA106 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Jestli myslíš čidlo, tak to je v pravém zrcátku, takový ten čudlík zespodu. Citovat
P607Olda Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 Teploměr bývá v pravém zrcátku zespodu. Je otázka, zda s tím souvisí ta oprava vstřikovačů, anebo je to náhoda. Pokud souvisí, tak nejspíš se něco přenastavilo v řídícím počítači (BSI). Jinak by to mohl být konektor ve dveřích anebo prostě odešlo čidlo. Myslím, že diagnostika by to určila přesně. Když se dělaly ty vstřiky, použil i diagnostiku k jejich zprovoznění - nastavení? Tehdy možná něco vypnul. [upravil dne 21.9.2013 18:20 od P607Olda] Citovat
niemand Odesláno 23. září 2013 Autor Odesláno 23. září 2013 Jo, díky. Ten čudlík jsem našel. S těmi vstřiky; to já právě nevím. Nejdřív jsem z toho servisu byl nadšený, ale po pár revizích jeho práce a zpětných recenzích tam nemám nejmenší chuť jet znovu. Dá se to čidlo nějak zkontrolovat bez diagnostiky? Zvládne to nějak i méně zručný geek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.