Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tu je moj krasvec 406 1.8

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

Tak tě vítám mezi námi , jen bych uvažoval o demontáži toho křídla s brzdovým to mne tam nějak nepasuje ,pak samolepka SK a okolo koncovky vufuku .

Odesláno

Tá nalepka okolo výfuku ide preč ale aj s farbou už som sa pokúšal ju dat dole a bez toho krídla by som si asi nevedel zvyknúť na to a zostali by diery po nom takže krídlo ostava :) neviete niekto či pasuje interier z kombi ? môj je síce ako z výroby ale páčila by sa mi celkom aj koža .

Odesláno

Tak nálepka z výfuku je preč farba ostala a pohral som sa aj s podsvietením kurenia nové žiarovky ale neviem či by nebolo lepsie dat tm led pasik čo vy na to ?

Odesláno

Tak dnes som sa s ním pohral preleštil tepoval a na zaver neviem či sa vám bude páčit dostal nové parkovačky :) hned pridam foto

post-48947-14109633473212_thumb.jpg

Odesláno

Tie zelene parkovacky by som dal prec, skor ako pride koblih a vybije ti ich odtial s parabolami :D.. Nie fakt, jednak si koledujes o pokutu, pripadne papiere, ak chces parkovacky, tak tam hod biele ledky, alebo smdcka, to svieti pekne...

Odesláno

Ked sa zapnu stretavacie svetla tak to ani nevidno mám aj ledky ale este maju čas a inac nevies poradit aké žiarovky su v hmlovkach ? či by sa do nich nedlali kupit aj ledky ?

Odesláno
Tie zelene parkovacky by som dal prec, skor ako pride koblih a vybije ti ich odtial s parabolami :D.. Nie fakt, jednak si koledujes o pokutu, pripadne papiere, ak chces parkovacky, tak tam hod biele ledky, alebo smdcka, to svieti pekne...

:D:D:D

Už jsem tu :bacha

Odesláno

Vitaj sused a gratulujem ku kúpe peginy a prajem veľa šťastných km nech slúži. A tie zelene parkovačky by som dal fakt preč lebo ja som už dostal zane pokutu a to chceli techničák. :papa

Odesláno

si priamo z noveho mesta nad vahom ? často ta chodim nestertneme sa ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...