davidekcz Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Ahoj, Mám problém s flash diskem. Stáhl jsem si film z netu (5,9 gb) a nemůžu ho dostat na flashku maxell 16gb . Když tam chci přetáhnout film vyskočí mi okno : Disketa v cílové jednotce je plná. Vložte novou disketu. Opakovat / storno Když dám opakovat vyskočí mi další okno : Chyba při kopírování souboru nebo složky Film nelze zkopírovat : Na disku není dost místa. Uvolněte místo smazáním jednoho nebo více souborů a akci opakujte. OK Když ale dám kopírovat nějaký menší soubor (třeba fotky ) tak vše ok. Flasku jsem i sformátoval a furt nic Říkal jsem si jestli třeba není soubor poškozený, ale v pc ho normálně spustím?? Nevíte někdo co by to mohlo dělat? Flashka je prázdná a ukazuje volné místo 14,4 gb. Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Máš špatně zvolený formát Flashky, dej třeba NTFS Citovat
ChouLu Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Máš ji naformátovanou ve formátu FAT32, kterej podporuje max 4GB soubor.. musíš ji naformátovat na NTFS. Otevři tento počítač, pravým myšidlem na flashku a formátovat a tam to nastav. Ale přijdeš o všechny data na flashce. Pozor, některé přehrávače (settopboxy,TV, apod..) neumí NTFS! Citovat
Almanil Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 Tipuji, že máš na flashce souborový systém Fat32 a ten umožňuje maximální velikost souboru 4gb. Zformátuj na NTFS, pokud už tam nic nemáš. A mělo by to jít. Citovat
davidekcz Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 No máte pravdu :D asi se v tom vyznáte :aut no tak jsem zjistil, že tam mám ten FAT32, ale když dím naformátovat, tak mi to dá nabídku jen FAT32 nebo exFAT a když dám exFAT tak mi to vyhodí okno, že bude naformátovano a zmizí data a bla bla a když to potvrdím tak mi napíše, že systém windows nemohl dokončit formátování ?? [upravil dne 19/9/13 00:00 od davidekcz] Citovat
koblih69 Odesláno 18. září 2013 Odesláno 18. září 2013 http://www.n3b.cz/jak-naformatovat-flash-disk-na-ntfs/ Citovat
davidekcz Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 ok, zkusím to ještě jsem něco zkoušel a klikl jsem pravým a vybral možnost : Otevřít jako přenosné mediální zařízení a otevřelo se mi nové okno a do toho mi to zatím přetáhnout šlo, jsem zatím tak v půlce kopírování :myslim pořád tam mám ten FAT32, tak uvidím jestli to dojede, pak to kdyžtak naformátuju zatím díky za rady [upravil dne 19/9/13 00:32 od davidekcz] Citovat
davidekcz Odesláno 18. září 2013 Autor Odesláno 18. září 2013 hmm, tak zase málo místa :D Tak už jsem z toho udělal NTFS a už to šlape, díky za pomoc :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.