Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Točí točí ale už vůbec nenaskočí :( výsledek dnešního pokusu :D

Recommended Posts

Odesláno

Zdar jak už jsem tu párkrát psal že mi auto špatně startuje když ho nechám přes noc stát a naskočí až na 3 až 4 pokus ... tak po radách jsem zajel do Peugeotu v dolních počernicích na diagnostiku ... diag. nenašla nic ... absence závad ... a protože si prej nemužou vzít auto na lpg do dílny tak se mi v tom odmítli hrabat ... ale poradili abych prej před dojetím cca 1 az 2km vypl lpg a dojel na benzín ... a že taky mám vyjet ten stary benzín a natankovat čerstvej a koupit originální svíčky ( ještě jsem je nekoupil ) ... a já nahlmtanej nadějí jsem vyjel stary a natankoval novy benzín a vypl lpg před dojetím před barák ... a už od včerejška auto nemů vůbec nahodit ... točí točí ale nenaskočí ... myslíte že to může bejt těmi svíčkama ?? nebo např. Palivovým čerpadlem ?? že nemá tlak a tak už vůbec nenasává benzín ?? Díky za rady ... Jinak kdyby tu byl někdo kdo by se mi na to přijel podívat a poradit byl bych rád ( samozřejmě zaplatím cestu a i něco navíc za pomoc ) :)

[upravil dne 16/9/13 19:51 od Print]

Odesláno

Protože když auto nastartuji tak ten den už nemá problém naskočit ... ale pak ho nechám přes noc a ani prd :(

Koblih: hadičku zkusím ;) a jestli to je snímač otáček zjistím jenom tím že ho vyměním ?

Guest servisman
Odesláno

dej se do hledání a najdeš třeba OK406 nenastartoval . Nevím proč nikdo nehledá a pak třeba nenapíše nestartuje čerpadlo bzučí snímač otáček je ok :aut

Guest servisman
Odesláno

neumíš číst a hledat ? je tam napsáno kolik má míti ohmů :P

Odesláno

ja jenom abych vedel jestli se do toho poustet nebo rict tatovi at si udela cas a pomuze mi a taky proto abych vedel jak velky zakroky budu muset udelat ... protoze to budu muset menit na sidlisti kde projede 5 aut za minutu a je to tu uzky tak proto :)

Odesláno

Jestli po zapnutí klíčku slyšíš zezadu auta zabzučení tak je čerpadlo většinou v pohodě. (pokud neuslyšíš tak skus silou pořádně pobouchat zespoda nádrž... už se mi to na pár autech stalo že to stačilo.. a pokud potom nastartuješ znamená to že je špatný čerpadlo respektive uhlíky na něm) Dál: Pokud máš doma nějakou svíčku tak oddělej kabel od svíčky (stačí jeden) dej do něj svíčku a polož ji někde na kostru (třeba na víko ventilů) a někomu řekni aby skusil zastartovat. Pokud uvidíš jiskru tak bude snímač dobrej a závada bude někde jinde. Mimochodem mám také 2.0 turbo :D

[upravil dne 15/9/13 21:26 od Hobit]

Odesláno

tak dneska sem odpojil hadicku na liste vstrikovacu jak mi radil koblih a vystrikl mi do flasky benzín takze pal. cerpadlo by melo být cajk :) a dokonce jsem dneska i nastartoval na poprve ale otacky mi kolisali asi jeste 2 minuty a pak jak se trochu ustálily tak sem selapl plyn a otacky vyletely na 2500 a okamzite spadly na 1500 a pak znovu na 2500 a to i pres to ze sem mel seslaplej plynovej pedal tak i tak padaly ... znamena to ze je teda spatnej snimač otáček ? kdyz ty otacky takhle blbnou ?

Odesláno

To LPG mas sekvenčni? A problém se startem je jenom za studena? Pokud je to tak, zkusil bych smazat adaptace ŘJ motoru. K tomu by mělo stačit odpojit ŘJ motoru. Když pak na benal naskočí v pohodě, tak je problem v plynu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...