Print Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Zdar jak už jsem tu párkrát psal že mi auto špatně startuje když ho nechám přes noc stát a naskočí až na 3 až 4 pokus ... tak po radách jsem zajel do Peugeotu v dolních počernicích na diagnostiku ... diag. nenašla nic ... absence závad ... a protože si prej nemužou vzít auto na lpg do dílny tak se mi v tom odmítli hrabat ... ale poradili abych prej před dojetím cca 1 az 2km vypl lpg a dojel na benzín ... a že taky mám vyjet ten stary benzín a natankovat čerstvej a koupit originální svíčky ( ještě jsem je nekoupil ) ... a já nahlmtanej nadějí jsem vyjel stary a natankoval novy benzín a vypl lpg před dojetím před barák ... a už od včerejška auto nemů vůbec nahodit ... točí točí ale nenaskočí ... myslíte že to může bejt těmi svíčkama ?? nebo např. Palivovým čerpadlem ?? že nemá tlak a tak už vůbec nenasává benzín ?? Díky za rady ... Jinak kdyby tu byl někdo kdo by se mi na to přijel podívat a poradit byl bych rád ( samozřejmě zaplatím cestu a i něco navíc za pomoc ) [upravil dne 16/9/13 19:51 od Print] Citovat
koblih69 Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 To jeslti ti jde benzín zjistíš snadno odpojením hadičky na liště vstřikovačů. Svíčky asi těžko, spíš snímač otáček. Citovat
Print Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 Protože když auto nastartuji tak ten den už nemá problém naskočit ... ale pak ho nechám přes noc a ani prd Koblih: hadičku zkusím a jestli to je snímač otáček zjistím jenom tím že ho vyměním ? Citovat
koblih69 Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Pokud by to čerpadlo tlačilo málo (ucpané, potrubí, sací koš... nebo vydřené čerpadlo ) tak by se to taky mohlo chovat podobně. Citovat
Guest servisman Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 dej se do hledání a najdeš třeba OK406 nenastartoval . Nevím proč nikdo nehledá a pak třeba nenapíše nestartuje čerpadlo bzučí snímač otáček je ok Citovat
Print Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 ale ja už se tu ptal jak zjistím jestli ten snímač je ok a nikdo mi neodepsal Citovat
Guest servisman Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 neumíš číst a hledat ? je tam napsáno kolik má míti ohmů Citovat
Print Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 uz sem nase primo odkazy od tebe zitra to zkusím a dam vedet jinak co je horsí na výměnu čerpadlo nebo snímač ? Citovat
koblih69 Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Šmarjá to je votázka... snímač je přístupný líp, ale doporučuju spíš hledat co je vadný než co se líp mění Citovat
Print Odesláno 15. září 2013 Autor Odesláno 15. září 2013 ja jenom abych vedel jestli se do toho poustet nebo rict tatovi at si udela cas a pomuze mi a taky proto abych vedel jak velky zakroky budu muset udelat ... protoze to budu muset menit na sidlisti kde projede 5 aut za minutu a je to tu uzky tak proto Citovat
Hobit Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 Jestli po zapnutí klíčku slyšíš zezadu auta zabzučení tak je čerpadlo většinou v pohodě. (pokud neuslyšíš tak skus silou pořádně pobouchat zespoda nádrž... už se mi to na pár autech stalo že to stačilo.. a pokud potom nastartuješ znamená to že je špatný čerpadlo respektive uhlíky na něm) Dál: Pokud máš doma nějakou svíčku tak oddělej kabel od svíčky (stačí jeden) dej do něj svíčku a polož ji někde na kostru (třeba na víko ventilů) a někomu řekni aby skusil zastartovat. Pokud uvidíš jiskru tak bude snímač dobrej a závada bude někde jinde. Mimochodem mám také 2.0 turbo [upravil dne 15/9/13 21:26 od Hobit] Citovat
Print Odesláno 16. září 2013 Autor Odesláno 16. září 2013 tak dneska sem odpojil hadicku na liste vstrikovacu jak mi radil koblih a vystrikl mi do flasky benzín takze pal. cerpadlo by melo být cajk a dokonce jsem dneska i nastartoval na poprve ale otacky mi kolisali asi jeste 2 minuty a pak jak se trochu ustálily tak sem selapl plyn a otacky vyletely na 2500 a okamzite spadly na 1500 a pak znovu na 2500 a to i pres to ze sem mel seslaplej plynovej pedal tak i tak padaly ... znamena to ze je teda spatnej snimač otáček ? kdyz ty otacky takhle blbnou ? Citovat
Print Odesláno 16. září 2013 Autor Odesláno 16. září 2013 jinak me jeste napadlo jestli to nemuze být regulator tlaku paliva ? Citovat
Midloch Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 To LPG mas sekvenčni? A problém se startem je jenom za studena? Pokud je to tak, zkusil bych smazat adaptace ŘJ motoru. K tomu by mělo stačit odpojit ŘJ motoru. Když pak na benal naskočí v pohodě, tak je problem v plynu. Citovat
Charlie 1 Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Má tam Magic,tohle jsem mu radil když byl u mě pro dveře... Citovat
Print Odesláno 16. září 2013 Autor Odesláno 16. září 2013 ok tak to zkusim zitra ... k tomu staci odpojit baterii ze ? Citovat
Hobit Odesláno 16. září 2013 Odesláno 16. září 2013 Napiš mi prosím jestli ti přišla odemě zpráva... neukazuje mi to odeslané zprávi.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.