Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni.

Tak se opět po roční přestávce hlásím do klubu. Když se podařilo mé drahé ženě zrušit čtyřistašestku o strom, koupili jsme menší auto - R. Scenic. Bohužel jsem si sním nějak neporozuměl. Pohodlí žádný, jízdní vlastnosti nic moc, jen ta praktičnost byla dobrá. Při každé cestě jsem obdivoval 406, které jsme potkali. Nakonec to žena nevydržela a já dostal povolení k nákupu nového auta. Dnes jsem si přivezl skoro to samé, jako jsem měl předtím. Jen v lepší výbavě. Původem ze Španělska, 6 let provozovaná v ČR, najeto 142000. Rozvody před 10000 km, olej a STK minulý týden. Je to 1.8 85 kW. Jakmile prodám Scenika půjde hned \"do plynu\".

post-37953-14109633372937_thumb.jpg post-37953-14109633373464_thumb.jpg

[upravil dne 31/10/13 10:04 od olgojc]

Odesláno

Ty rozvody jsou dělané tebou? Protože jestli je to tím člověkem, který ti tvrdil, že to auto má 140 tis. tak bych je hodně rychle udělal.

[upravil dne 14/9/13 21:11 od koblih69]

Odesláno

Čau,krasavice...ty ty auta pěkně menší...

Interiér mám ten samém v breaku....

Akorát tenhle interiér byl se stribrnejma listama a ty tam mas tmavý brunito zvláštní....

Co je to za rok?

Hlavně to nepujcuj manželce...:P

Pak se ti mužů kouknout na tu výbavu jestli sedí podle serviceboxu....:-)

Odesláno

Pěkná 406, vítej v clubu, a hodně štastných km :)

Jinak s těma rozvodama má koblih pravdu takže pozor, máme též 85kw stejny KM.. a dělali jsme je raději taky, a vodní pumpa byla před smrtí... :)

Guest servisman
Odesláno

Koukám pěkný mazel , líbí se mi sedačky. Ať slouží jak má.

Odesláno

Charlie 1: je to rok 2002

Děkuju za chválu auta. Ty sedačky jsou fajn, včera jsem najel asi 300 km a vylezl jsem naprosto v pohodě. Ze Scenika jsem byl po pár kilometrech rozlámanej.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj, tak ode dneška už zase jezdím na plyn. Dal jsem system Landi Renzo. Jsem na to zvědavej, jak bude fungovat, v minulých autech jsem měl STAG.

Zatim je spotřeba 9.5 l lpg.

[upravil dne 13/10/13 05:56 od olgojc]

• O 4 týdny později...
  • O 3 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mně došla trpělivost s vychozenýma páčka a pořídil nový.

Příjemná změna, jdou pěkně ztuha. Přitom se vyměnily tyčky stabilizátoru a zavařily ty prasklý svody. Teď ještě přezout na nový letní gumy (koupil jsem Kumho, tak jsem na ně zvědavej) a jsem připraven na sezónu. :)

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdar, tak sem po roce hodím nějaký informace o autě. Během roku jsem na autě vyměnil tyčky na zadní nápravě, zadní tlumiče, zadní ložiska, všechny kotouče a destičky, rozvodový řemen a gufera, protože to začalo žrát olej v množství větším než velkým :D .

Nějak se nemůžu zbavit pocitu, že to auto někdo stočil už ve Šanělsku, než to přitáhli sem. Doufám, že teď bude od investic do oprav nějakou chvíli pokoj.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj, v druhý polovině dubna budu prodávat svoje auto, tak by mě zajímalo, jestli by o něj neměl někdo zájem.

Peugeot 406, 1.8 16 V r.v. 2002 sedan

stav tachometru: 205000 km, v mém vlastnictví od 09/2013, v 10/2013 předěláno na LPG - Landi Renzo, okna v elektrice, aut. klima, autorádio Kenwood s USB s funkčním ovládáním pod volantem, 03/2014 nové páčky, v posledním roce všechny originál tlumiče Peugeot, letní i zimní pneu Barum, na léto hliník 15", zimní plechy 15", kotouče a desky (nevím přesně kdy, zatím jsem nehledal faktury),

Technická bude třeba udělat v létě, auto bylo lehce bourané na zadek, paní nedobrzdila na křižovatce. Trochu mě zlobí ovládání ventilátoru, chvílema přestává reagovat a pomůže znova nastartovat. 

Odesláno (upraveno)

Bude úplně nové, ne francouzské. De facto zůstanu u Peugeota, jestli sleduješ zprávy, tak pochopíš :-)

Upraveno uživatelem olgojc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...