Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám menší problém. Dnes jsem po týdnu zkoušel nastartovat auto ale před nastartováním mi to na palubním počítači napsalo antitheft faulty a nešlo nastartovat. Nevíte v čem je problém? A jestli je problém v klíči kde by mi ho mohli překódovat? Bohužel k autu mám poze jeden klíč a bez kódovací karty. Předem děkuju za všechny rady. :)

Guest servisman
Odesláno

zkusil bych ten čip posunout blíže ke spínačce , ono stači o 5 mm dál a nenastartuješ. Měl jsem podobné , ale u 406 .

Odesláno

Tak to nakonec je od utery u opravare a po dnesku jsem mu volal že mi nedal žadne info. A jeho odpoved po dnesnim telefonatu je že čeka na upgrade softwaru (nebo nejakej novej) aby lepe nasel chybu. Ale prý to kličem neni a bude to nejspise nejakym čidlem nejspíše. Je to možne? Stalo se to nekomu?

• O 10 let později...
Odesláno

Ahoj, oživuji tohle téma, Peugeot 307 1.6hdi 66kw 9HX. Zhruba dva měsíce se čas od času stalo že vyskočila hláška anti theft system faulty a auto točilo a nenastartovalo. Stačilo párkrát zkusit vypnout zapnout klíček a vše fungovalo jak má. Minulý týden hláška vyskočila a starý fígl přestal fungovat. Čip v klíčku OK, pojistky ok, bsi a řídící jednotka ok (teď uzamčena). Když jsem vyndal BSI jednotku, abych jí zkontroloval, tak po zpětné montáži mi opět vyskakuje tato hláška a navíc přestal točit i startér. Prostě je slyšet jak cvaká relátko, ale nic. Na dianostice v AutoCom píše, že ECU uzamčena a čeká na signál imobilizeru z BSI. Nemám kartu s kódem, tak jsem zkusil dát řídící jednotku, bsi a klíček z ze stejného modelu, ale hláška vyskakuje pořád a ani startér netočí. Prošel jsem kompletně kabeláž v motorovém prostoru, vše ok. Už si říkám, že možná anténa imobilizéru u klíčku, ale moc se mi to nezdá. Nemá prosím někdo schéma elektro na tohle auto? Už jsem fakt bezradný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...