ReaPerek Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Ahoj, mám menší problém. Dnes jsem po týdnu zkoušel nastartovat auto ale před nastartováním mi to na palubním počítači napsalo antitheft faulty a nešlo nastartovat. Nevíte v čem je problém? A jestli je problém v klíči kde by mi ho mohli překódovat? Bohužel k autu mám poze jeden klíč a bez kódovací karty. Předem děkuju za všechny rady. Citovat
koblih69 Odesláno 14. září 2013 Odesláno 14. září 2013 Otevři ten klíč a koukni jeslti chip Imobilizeru je na svém místě . Citovat
ReaPerek Odesláno 14. září 2013 Autor Odesláno 14. září 2013 pridavam foto moc se v tom nevyznam Citovat
Guest servisman Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 zkusil bych ten čip posunout blíže ke spínačce , ono stači o 5 mm dál a nenastartuješ. Měl jsem podobné , ale u 406 . Citovat
HonzaZ Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 ReaPerek, a na jakém autě to máš? 206 nebo 207? Podle klíčku to vypadá na 207. Dej VIN, mrknu do schémat. Citovat
ReaPerek Odesláno 20. září 2013 Autor Odesláno 20. září 2013 Tak to nakonec je od utery u opravare a po dnesku jsem mu volal že mi nedal žadne info. A jeho odpoved po dnesnim telefonatu je že čeka na upgrade softwaru (nebo nejakej novej) aby lepe nasel chybu. Ale prý to kličem neni a bude to nejspise nejakym čidlem nejspíše. Je to možne? Stalo se to nekomu? Citovat
HonzaZ Odesláno 20. září 2013 Odesláno 20. září 2013 Asi cívka immobilizéru. Je u spínací skříňky. Citovat
Svatoboj Odesláno 17. říjen 2023 Odesláno 17. říjen 2023 Ahoj, oživuji tohle téma, Peugeot 307 1.6hdi 66kw 9HX. Zhruba dva měsíce se čas od času stalo že vyskočila hláška anti theft system faulty a auto točilo a nenastartovalo. Stačilo párkrát zkusit vypnout zapnout klíček a vše fungovalo jak má. Minulý týden hláška vyskočila a starý fígl přestal fungovat. Čip v klíčku OK, pojistky ok, bsi a řídící jednotka ok (teď uzamčena). Když jsem vyndal BSI jednotku, abych jí zkontroloval, tak po zpětné montáži mi opět vyskakuje tato hláška a navíc přestal točit i startér. Prostě je slyšet jak cvaká relátko, ale nic. Na dianostice v AutoCom píše, že ECU uzamčena a čeká na signál imobilizeru z BSI. Nemám kartu s kódem, tak jsem zkusil dát řídící jednotku, bsi a klíček z ze stejného modelu, ale hláška vyskakuje pořád a ani startér netočí. Prošel jsem kompletně kabeláž v motorovém prostoru, vše ok. Už si říkám, že možná anténa imobilizéru u klíčku, ale moc se mi to nezdá. Nemá prosím někdo schéma elektro na tohle auto? Už jsem fakt bezradný. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.