Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím , co vše se dá využít z rozbitého RCčka do S16ky ? Zajímá mě spíše motorová stránka ... Vstřiky by seděly ? jsou jiné , lepší ? Co něco z interiéru popř. budíky či ukazatel spotřeby ? mám pouze hodiny apod . Spotřebu nemám . Prohodit ten Mux za nemux ..

Bude se to nejspíš asi rozebírat a prodávat po částech tak by mě zajímalo co vše se dá prohodit :) díky

Odesláno

díky . Takže mechanické díly by sedět mohly ? Jde mě spíš o rozdíl toho výkonu sériového o 30 kw . Na čem to bude ? Motor je jiný , takže svody pasovat nejspíš nebudou ale co ty vstřiky ? vačka např ? nebo jiné věci , má s tím někdo zkušenosti nebo neví , kde bych mohl dostat odpovědi na mé otázky ? díky

Odesláno

ale myslím že vstreky a výfukove zvoy by sdieť mohli ak máš deň volno tka to skus rozobrať a uvidíš či to sadne alebo nie :) no čítal som niekde že tam tie zvoy idu prehodiť prípadne celý výfuk zober z toho RCčka :) a taky vstreky teoreticky :) no to chce zisitiť ake su tam a ake su tam :) či pasuju ohmicky a rozmerovo ak ano tak to prehodiť pojde a budu dávať vačšiu dávku :)

no viac v motore asi neprehodíš dalej by som si z RCčka nehal ešte komplet interier ten tam je luxusný, ak sa aju použiť tak predne brzdy, zadnú celu nápravu na 100% zober ta pojde prehodiť len musíš doupraviť výfuk ale ten máš taky z toho RC tak to by nebol taky proble si myslím :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...