venomcz Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Zdravím , co vše se dá využít z rozbitého RCčka do S16ky ? Zajímá mě spíše motorová stránka ... Vstřiky by seděly ? jsou jiné , lepší ? Co něco z interiéru popř. budíky či ukazatel spotřeby ? mám pouze hodiny apod . Spotřebu nemám . Prohodit ten Mux za nemux .. Bude se to nejspíš asi rozebírat a prodávat po částech tak by mě zajímalo co vše se dá prohodit díky Citovat
Tommy002 Odesláno 10. září 2013 Odesláno 10. září 2013 Cokoliv, co je elektro tak nepůjde (resp. mux nenarveš do nemux a opačně). Citovat
venomcz Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 díky . Takže mechanické díly by sedět mohly ? Jde mě spíš o rozdíl toho výkonu sériového o 30 kw . Na čem to bude ? Motor je jiný , takže svody pasovat nejspíš nebudou ale co ty vstřiky ? vačka např ? nebo jiné věci , má s tím někdo zkušenosti nebo neví , kde bych mohl dostat odpovědi na mé otázky ? díky Citovat
PAJA106 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Hlavní rozdíl v motoru je, že RC má proměnlivé časování ventilů. Takže celá hlava je jiná a s tím související zbytek věcí. Citovat
venomcz Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 tak to je v prdeli no , to mi moc nepomůže :/ Citovat
Bloodeye Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Keby si mal mux, tak by si to mohol pekne prerobit. Planoval som to teiz. Blby neMUX !!! Citovat
joshiki Odesláno 12. září 2013 Odesláno 12. září 2013 předělat celou komplet elektriku s motorem a vším kromě kastle a kol vezmi si 2 týdny dovolenou a třeba to stihneš jo a čelní sklo musíš taky předělat Citovat
venomcz Odesláno 13. září 2013 Autor Odesláno 13. září 2013 :-D aha tak to nepůjde no ,jsou tam zpřetrhané dráty je jeblý celý levý přední bok Citovat
winco Odesláno 15. září 2013 Odesláno 15. září 2013 ale myslím že vstreky a výfukove zvoy by sdieť mohli ak máš deň volno tka to skus rozobrať a uvidíš či to sadne alebo nie no čítal som niekde že tam tie zvoy idu prehodiť prípadne celý výfuk zober z toho RCčka a taky vstreky teoreticky no to chce zisitiť ake su tam a ake su tam či pasuju ohmicky a rozmerovo ak ano tak to prehodiť pojde a budu dávať vačšiu dávku no viac v motore asi neprehodíš dalej by som si z RCčka nehal ešte komplet interier ten tam je luxusný, ak sa aju použiť tak predne brzdy, zadnú celu nápravu na 100% zober ta pojde prehodiť len musíš doupraviť výfuk ale ten máš taky z toho RC tak to by nebol taky proble si myslím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.