ArmyDOG Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Ahoj kluci, nevíte o nějakém servisu v Brně, kde by mi udělali laserovou geometrii kol za nějakou lepší cenu? Zatím jsem u Horáka došel za 520 Kč. Děkuji Citovat
Šalda Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Za míň teda nevím, 500.- za jednu nápravu je snad dobrá cena, pokud to bude kdobře udělaný, což u Horáka by mělo být. Citovat
Midloch Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Laserovou levněji nevím, ale optiku má ve Starém Lískovci, pan Křístek. Dílnu má na ul. Kroupové, kousek od městské policie ale nezaručím že ještě dílnu provozuje. Je to starší pán a velice pečlivý. Tuším to bylo něco kolem 400,- a ještě seřídil světla a dal na cestu jablíčka ze zahrady. Neseděl odklon tak i poradil přesně který díl vyměnit. Kkontakt tady - http://www.trabantbrno.net/images/pomoc_geometrie.gif Citovat
Šalda Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 To mám 3 minuty od baráku ale neviděl jsem že by tam měl nějakou reklamu, zkusím se tam podívat víc, možná bych to využil i já, budu asi za měsíc měnit čepy řízení. Jakej je vlastně rozdíl mezi optikou a laserovou?? Citovat
John Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Šalda : pokud vím tak optikou neseřídiš nižší auta když mají nárazniky nízko,a pak hůř se tím seřizujou auta kde se seřizujou obě nápravy(přední,zadní). Laserovka je podle mě i přesnější a proto i o fous dražší. Citovat
Šalda Odesláno 7. září 2013 Odesláno 7. září 2013 Já se tam byl teď podívat a pan Křístek to asi dělá pořád, má na domě cedulku. Tak já ještě uvidím kde si to nechám udělat, uvidíme až vyměním ty čepy řízení. Citovat
ArmyDOG Odesláno 7. září 2013 Autor Odesláno 7. září 2013 No ještě jsem se dozvěděl, že ve škole v královým poli dělají geometrii učni Ale cenu nevím:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.