luboo182 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 zdravim na kluci sa mi znicili tlacitka tak som pouzival zamykanie klucom, no jedneho dna prestalo fungovat, ked zamykam vnutornym tlacitkom tak pri soferovich nohach relatko cvaka a aj smerovky blikaju, no ziaden motorcek nezamkne ani jedne dvere, diagnostika nic nevypisuje neviete kde by mohol byt problem? pozeral som kable v soferovych dverach v tej gumenej prechodke su v poriadku... Auto: 2.0 HDi 110 FAP BVM 5 - VF33ERHSB82488834 [upravil dne 6/9/13 12:26 od luboo182] [upravil dne 6/9/13 13:48 od luboo182] Citovat
ferinko2 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 to rele čo ti cvaka neznamená že nemá ohoreté silové kontakty,otvoriť a skontrolovať Citovat
luboo182 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 no tam je len nejaka maticna doska do ktorej ide kopec konektorov je to pri poistkach a cvaka to vo vnutri da sa to rozobrat a skontrolovat? Citovat
ferinko2 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 To je asi BSI,bolo by dobre dať do popisu prený typ auta a motora,prípadne VIN Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Je to kabel od koncového spínače v zámku. Nevím jak jsi kontroloval kabely, ale izolace bývá v pořádku přelomený je jen vnitřní vodič. Za každý kabel velmi pevně zatáhni a ten který se začne vytahovat (drží jen na bužírce) je ten vadný. Citovat
luboo182 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 no skusim to este raz pozret, este mi svietia kontrolky abs a esp akonahle sa pohnem, ked vymazem zavadu \"trvala zavada, recirkulacni cerpadlo ABS/ASR .elektricka zavada\" tak je to v poriadku ked nastartujem. Akonahle sa pohnem kontrolky sa rozsvietia a napise napis stop... Citovat
luboo182 Odesláno 6. září 2013 Autor Odesláno 6. září 2013 no skusim to este raz pozret, este mi svietia kontrolky abs a esp akonahle sa pohnem, ked vymazem zavadu \"trvala zavada, recirkulacni cerpadlo ABS/ASR .elektricka zavada\" tak je to v poriadku ked nastartujem. Akonahle sa pohnem kontrolky sa rozsvietia a napise napis stop... Citovat
koblih69 Odesláno 6. září 2013 Odesláno 6. září 2013 Nesmíš se tolik vrtět Zkontroluj konektor čerpadla jestli není zavlhlý. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.