Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No volal som mechanikovy a povedal mi že to objednaval z euro skla že je možné že to mohli nejak dodatočne vyrábať alebo že boli nejaké 406 v limitovanej abo robené na ojednavku no neviem :)

Odesláno

fúúú bisťu nevieš niečo viac o tom skle? NA akej stránke bolo presne objednané? Ja tiež musím meniť lebo je tak poďobané od kamienkov že keď mi zasvieti slnko priamo nič nevidím...... A toto by sa mi páčilo.... Nikdy viac škrabanie....:)

Odesláno

Doděláš to velmi jednoduše.

1) sežeň vhodné tlačítko na ovládání

2) sežeň časový spínač na výhřev zadního okna a zrcátek z nějaké staré 406 (myslím starý model) třeba někde z vraku, stojí to pár šupů

3) zapoj to dle schémátka pro starý model, jestli ti ho někdo nepošle, učiním tak já, až se vrátim z rachoty domů

4) budeš mít asi jedinečnou 406, řekl bych možná jedinou takovou na slovensku možná i v evropě :)

hoď sem prosím měsíc a rok narození tvého vozu, kdybys měl totiž jedno z prvních hdi z roku 1999, tak tam byla elektrika velmi jednoduchá a možná by se toto ani nemuselo řešit a dal bych to jen paraelně přes pomocné relé a pojistku k napájení zadního okna

[upravil dne 6/9/13 13:33 od punkac]

Guest servisman
Odesláno

Koukl jsem na schéma zapojení Vyhřívání předního okna u Laguny a má to udělaný takto.

Pokud zapne ohřev zadního pak zapne relé co sepne relé předního ohřevu okna přes 20A pojistku. Ale ber to tak že to bude žrout elektriky , zapojení co a jak vymyslíš asi dle svého. Já jen kolegovi záviděl ,když on to zapl a po 3 minutách odjížděl a my škrabali

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...